Poraďte mi prosím nejaký vyborny koláčik s ktorým zahviezdim , s priatelovou mamou sme sa ešte nevideli , ale poslala mi v dóze koláč, tak jej ju nechcem vracať prázdnu😂
@deti95060810 kľudne aj zložité ☺️ robim aj torty aj hocičo , len robim stále to iste dookola tak by som chcela niečo nové vymakané skúsiť
@jj298 mnaaam to pozriem teda určite 🤤
zamatová roláda, juhoslovanský krémeš, vranovský krémeš....
famozny medovo orechovy
@deti95060810 roladku som ešte nerobila, aj to by som skúsila , tú red velvet roládu si neskusala náhodou? ☺️
rolády robievam bežne, aj iné ako som spomenula - len zrovna tú tvoju nie...
U mna by hviezdilo napriklad blbe tiramisu. Neznasam rolady napriklad. Cize je to aj o vkuse
Viem že to sa nepýtaš, ale zase až tak extra by som pred potenciálnou svokrou radšej nehviezdila. Aby to nebrala ako súperenie 🙂 Buď sama sebou a upeč čo máš najradšej.
@lili1313 súperenie? Podľa mňa by bola rada ze si jej syn našiel priateľku čo nemá lave ruky 😄
3 poschodovú tortu so zrkadlovou polevou jej robiť nejdem ale zas určite jej neposlem bublaninu
Urob mrkvovo orechový.
Zdravý aj vzhladny aj zaujímavý.
Alebo špenátové piškótu s..
Je to také iné trošku.
Záujme a zväčša chuti
Paris brest, alebo medové kremeše-nie na plech, ale vykrajuj kolieska
Francuzske kocky
https://tortyodmamy.sme.sk/recept/zakusky/franc...
Urob kokosovo mrkvový koláč, miesto ovocia pridaj do bublaninoveho cesta šálku nastruhanej mrkvy a bud 1/2 alebo 3/4 šálky kokosu, po upečení a vychladnutí potri džemom a kyslou smotanou, môžeš použiť aj celozrnnu múku, vtedy je ešte chutnejši a trosku menej cukru nakoľko mrkva aj kokos sú dosť sladke
Moja starká to potiera so šľahačkou vymiesanou s mascarpone, ale aj do toho dávajú cukor a to mi príde až nechutne sladke
Upiekla by som taký čo chuti priateľovi najviac a ide ti dobre. Aby sa nestalo, že budeš chcieť experimentovať a nezadari sa ti.
záleží aké máš kuchárske - cukrárenské schopnosti...
dať ti môžeme aj zložité recepty na zákusky len či máš skúsenosti...😉