Kokosové ježe

19. dec 2024

Ahojte, ako dlho vydržia kokosové Ježe ? Ide info že mám voľno dnes , alebo potom až v pondelok. Nechať pečenie až na pondelok? Ďakujem

h2
19. dec 2024

Nechaj pečenie na pondelok, určite máš aj dnes niečo na práci, tak urob radšej to.

lusilla
19. dec 2024

Ja by som to spravila dnes, lebo ono to je prave ten kolac ktory potrebuje cas, ked sa tam ta poleva pekne rozpije do toho je podla mna tento kolac daleko lepsie ked odlezi ako cerstvy, ak chapes ako to myslim, niektorym kolacom proste to odstatie pristane a toto je jeden z nich. Ale to je len moj nazor, Ja ho mozno tiez spravim zajtra aj ked mam v pondelok volno.

marthuska
19. dec 2024

@lusilla kokosove jeze su podla mna suchy vyrobok, mozno skus iny druh, stavnatejsi🙂) kokosove som robila raz zo 1/4 davky a stacilo

autor
19. dec 2024

@marthuska manžel ho chce, ja to veľmi nemusím, teda ja sladké vôbec
A ďakujem vssdlym, urobím dnes bounty guľky, a v pondelok ešte tie jeze a suhajdy. Pekne sviatky ❤️

autor
19. dec 2024

* všetkým

sisska96
19. dec 2024

V pondelok radšej. Ale ak máš rada týždňové koláče tak aj dnes :D Ja gulky nepečené, s krémom, kysnutý koláč v pondelok

nelca84
19. dec 2024

@marthuska ved kokosove jeze su mega stavnate, asi nemas dobry recept alebo si ich malo namocila

osky
19. dec 2024

Pokojne si mohla upiect aj dnes
Ono totit sa to nakraja a necha sa to aspon cez noc trosku oschnut
A az potom do polevy a kokosu.
Ked to omacas cerstve,,vxpije to ovela viac polevy,zmäkne to a teda uz to nebude take pevne...

senta_sofia
19. dec 2024

Bezne sme ich mavali aj do Troch kralov

lusilla
20. dec 2024

@marthuska no ja myslim ze tou polevou je to stavnate dost, prave ze ta piskota ktoru namacas casom natiahne vlhkost z tej polevy a tym je to take dobre, no a na to prave je lepsie aby postali. Ja mam recept stary viac ako pol storocia a veru odvedceny generaciami, rozhodne ho nebudem menit za rychlokvasku z internetu.

nelka93
20. dec 2024

@marthuska mala si zlý recept. Sú stavnate

marthuska
20. dec 2024

Pošlite mi recept na stavnate kokosove jeze🙂)

autor
21. dec 2024

@osky neurobila som ich nakoniec zatiaľ 🙂 posunies mi pls ten recept? Ďakujem

aduskalac
22. dec 2024

Baby a ako ich skladujete tie kokosové jeze? Ja ich vždy v chladničke alebo na balkóne môžu byť aj na linke? Predsa len je tam maslo v poleve