Kokosové cigaretky - zlé cesto

15. dec 2023

Ahojte, dnes som urobila cestičko na kokosové cigarety a ja trúba som tam dala nie salko ale nesladene zahustene mlieko to v tej plechovke a teraz sa mi to cesto rozpadá.. co s tým?? Dá sa to ešte nejak zachrániť? 🤦‍♀️🤦‍♀️

alickapusinka
15. dec 2023

Raz ak ma byť recept zo sladkým tak nedám nesladené.

autor
15. dec 2023

@alickapusinka ďakujem za radu 👍🏽

lucka_ke
15. dec 2023

rozmrv to a urob z toho guličky, budú fajné neboj

autor
15. dec 2023

@lucka_ke len keď sme to nedrží nejak pokope.. akoze chuťovo je to dobre len nejak to nelepí spolu 😒
Rozmýšľam kam by som to ako plnku použila 😀

lucka_ke
15. dec 2023

ja by som to zahustila nejakými pomletými sušienkami/orieškami a urobila z toho guličky

autor
15. dec 2023

@lucka_ke vyskúšam a keby tam pridám maslo, tak by mi to mohlo lepsie držať, či somarina? 🤔

lucka_ke
15. dec 2023

v teple sa to bude topiť

alivoda7
15. dec 2023

mne napada med, ten je taky lepivy, ale podla mna aj maslo moze byt, ved ich nebudes mat na teple nejak dlho (vzdy sa to da strcit do chladnicky a zasa stuhnu)- ja ked chcem, aby nieco drzalo, tak vzdy davam maslo- kedze v chlade stuhne

simca06022011
15. dec 2023

Nepoznám recept ale ak sa to.rozteka dala by som viac "suchého" napr ak tam ide tak kokos a možno pridala trochu salko lebo by tam.mohlo chýbať. Sladkého je tam dosť? Napr.do kokosových guliek dávam cukrový sirup aby sa lepili a trochu masla. Ale ak je to veľmi tekuté nemusí to pomôcť.

autor
15. dec 2023

Dala som do toho med a urobila som gulicky takže sa to zúžitkuje 😀 ďakujem baby