Keď robím buchty a dávam plnku Nutellu, tak mi vždy prihorí

23. sep 2023

Prosím vás, prečo keď robím napr.buchty, resp. iné koláče a dávam plnku nutelu, my vždy dnu prihori? Je čierna a horká. Kratšie sa piecť nedá, lebo buchty by upečené neboli.

viestta
23. sep 2023

Upec ich prazdne a nutelou napln upecene cez striekacku

nafka0483
23. sep 2023

A hori ti skutocna nutela? Mne sa to stalo v kolaci viackrat ale vzdy to bola ina znacka, nie original nutela. A je to kvoli zlozeniu.

autor
23. sep 2023

@viestta skúšala, moc mi to nešlo.
@nafka0483 áno, originál

aga_aga
23. sep 2023

No asi to bude tukom, ktorý nevydrží tú teplotu a odparí sa, čiže to asi nie je pravý tuk, ale iba nejaká emulzia.