Ahojte, neviete mi niekto poradiť kde by som kúpila mascarpone na plnku do torty? Nevidela som to v žiadnom obchode ani v supermarkete. Alebo to má nejaký iný názov. Poradte kde to zoženiem. A aké veľké balenie predávajú a koľko to asi stojí? Ďakujem.
Ceny sa mi zdá okolo 1,50 za 250g balenie,ale to si už presne nepamatám
vsade
ahoj najdeš ho aj v Jednote teraz bolo v akcii 🙂
Lidl a kaufland a je to zrejuci syr takze hladaj medzi syrmi 🙂
@martina374 maju uuuuplne vsade.. Jednota, Lidl, tesco, kaufland. asi si zle hladala
Dakujem vám vsetkym 🙂
A z ktorých obchodov je lepsi? Myslím tým,že je lepsi na plnky,ked nahodou mate skusenost:
@martina374 ja pouzivam tie lidl..maju dobru.cenu a v plnke su super
dá sa kúpiť všade, všade sa volá mascarpone, kvalita je všade rovnaká, najlacnejší je v Lidl
A náhodou nejakú výbornú plnku s mascarpone nepoznáte?
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
ten na prvejj strane od Mizulienky mam vyskusany a je TOP
uplne vsade sa da kupit
@katrin21 myslis ten od muishulle?........tam s mascarpone nic nie je.
naspiala som , ze od mizulienky !
je na prvej strane, pise o nom dadka.... vola sa Mascarpone krem od Mizulienky.. BOze baby, ved aspon citajte poriadne..
@mandala77 ja som sa nejasne vyjadrila??? pisem , na prvej strane, od Mizulienky.. TAK SA VOLA , ved pozri na to.......
ja uz zacinam mat niekedy alergiu na to, ako je niekomu zatažko aj jednu stranu prebehnut ocami.. ked sa to tak vezme... vsetko na tacke a aj tak nevedia - nevidia .. ja uz nechapem niekedy......sorry....
to ze je od mizulienky, neznamena, ze ho mizulienka musela pisat.. tak sa ten krem na prvej strane vola ....
Mávajú v lidli,v kauflande,bille a zrejme aj v tescu