Kde objednám jedlé oblátky na tortu?

misa286
14. máj 2012

ahojte neviete mi poradit kde by som mohla objednat jedlu oblatku na tortu?ale musi to byt oblatka,lebo uy som sa raz oklamala a objednala som obrayok s jedleho papiera a nic moc,velmi tenke a nepekne farby,potrebujem to pre mojho chlapca takze potrebujem motiv ako madagaskar,pa a mat a pod.dakujem

00matula
14. máj 2012

ahoj, u nas su dostat tieto oplatky v cukrarni...skus sa tam popytat, motiv by ti mohli vyrobit podla priania. . 😉

traktor
14. máj 2012

ak chces cez net tak pozri tu http://www.jedleobrazky.sk/ , pripadne si daj google, napis jedle obrazky na tortu a vyskoci ti viacej predajcov...ja som kupila priamo v cukrarni..v Aide, mali ich kopu , stacilo si len vybrat 😉

beky45
14. jan 2013

vyskusaj aj www.oblatkovo.sk, snimi som bola vzdy spokojna 🙂

kikatko
14. jan 2013

ak si z TN a okolia, tu je dost obchodov kde to robia na počkanie

betuska22
14. jan 2013

aj tu na mk sa da najdeš v shop a oslavy mysím alebo ako to tam je napísane 😉

kamilka85
1. apr 2015

Baby, uplne ze TOP jedle obrazky najdete na e-shope: www.fotkynatorty.sk!!! Prave mi prislo pre starsieho syna angry birds editovane presne pre nas, dokonca je tam pouzite pismo angry birds ako meno mojho syna, neskutocne sa tesim ako spravim radost mojmu syncekovi ;)

felicita2
22. jan 2016

Ahojte, možem dať tortovy obrazok z marcipánu či fondanu priamo na krem z pudingu a masla? Nechcem celu tortu obtiahnut fondanom, len položiť na vrch na krem fondanovy obrazok. Bude to držať a nezvlni sa to, nenavlhne ako tie oblátky? Ďakujem

adamko107
29. júl 2016

Skúste webstránku: https://www.fotkynatorty.sk/, kde nájdete garanciu kvality a služby Je možné vybrať si z viacerých materiálov a dostanete obrázok presne pre Vás, text a rôzne úpravy obrázka 🙂 keď použijete materiál Vanilla papier môžete ho položiť priamo na hustý krém, ktorý je rovnomerne rozotretý. Odporúčame tento materiál na takýto povrch položiť cca 1-2 hodiny pred podávaním na tortu, tortu potom ešte uložiť do chladničky a obrázok sa Vám krásne prispôsobí torte, z toho dôvodu je dôležité, aby krém bol hustý a plocha, na ktorú jedlý obrázok dávate je rovná. Upozornenie: krémy s obsahom želatíny môžu ale nemusia obrázok poškodiť, vtedy je potrebné položiť obrázok na inú vrstvu ako napr. : piškótu atď. Tento materiál je najkvalitnejší z materiálov na trhu, nakoľko sa naň nedávajú žiadne gély a najlepšie sa s ním pracuje, veľa vydrží. ;) Takže nezabudnite na https://www.fotkynatorty.sk/ kde nájdete to, čo potrebujete s kvalitným poradenstvom.

slavka1307
6. aug 2016

Prosím Vás, ako mám vedieť čo objednať podklad ? Tenká oblátka, hrubá oblátka ? Ďakujem.

petulda333
6. aug 2016

@slavka1307 ja vzdy davam tenku oblatku..je ako klasicky papier...hruba je zbytocna

ivettvajdova
3. sep 2016

ahojte ..Poradte mi prosim kde objednam jedlu oblatku v okoli Ružomberka .Potrebujem ju čo najskor preto by som rada išla pre ňu osobne .Dakujem za radu

habanka2014
28. aug 2017

Ahojte. Zháňam jedlu tortovu oblatku z vzorom frozen, Mimoni, alebo masa a medved. Nemáte nekto? Ďakujem krásne.

adamko107
28. aug 2017

A na kedy potrebujete oblátku?
Z https://www.fotkynatorty.sk/ Vám vieme poslať akýkoľvek obrázok, aký len potrebujete ;)
Poštu posielame aj zajtra a ak máte záujem ozvite sa nám na emailovej adrese: info@fotkynatorty.sk.

habanka2014
28. aug 2017

@adamko107 ahoj. V piatok chcem robím tortu takze zalezy mi aby prišla do piatku. Zajtra je sviatok asi sa nedá posielať že? Jedine ve stredu I triedu. Je to u vás možné? Ďakujem krásne.

adamko107
29. aug 2017

Áno je to možné ;)

habanka2014
29. aug 2017

@adamko107 ďakujem ale Boim sa že nedorazi, piatok je tez sviatok 😱

adamko107
30. aug 2017

No nemate sa coho bat slovenska posta za 1 den 1. Triedou svoju pracu zvladne
ale bolo zbytocne tolko premyslat ;) nie je zac...

habanka2014
30. aug 2017

@adamko107 ja Vám chápem jasne, len mame novú poštárku ktorá neviem čo robí.. minule som čakala na balíček 4 dni a nič išla som na postu že nič nemajú.. na 5 deň sem ho našla prechádzany cez bránu.. tak sa Boim nio...

nikoletkaa
8. sep 2017

@adamko107 aká je cena poštovného???
Dakujem

adamko107
9. sep 2017

@habanka2014
Prvy krat pocujem taketo nieco 🙂 v kazdom pripade by ste to mali riesit staznostou na poste a posta sa vam zacne dorucovat v poriadku. Takto len kazite dobre meno poste a nic preto nerobite a ked vam pride nejaky dolezity list ? Nehnevajte sa ale rieste to 🙂. Posielame uz roky objednavky Slovenskou postou a vzdy sa aj akykolvek nedostatok da riesit a rychle.

@nikoletkaa
Cena postovneho je od 2.64 eur.
Posielame vysokokvalitny tovar z Finska a mame velmi dobre referencie spokojnych zakaznikov o com sa mozete predsvedcit aj sami. Staci ak navstivite nasu stranku www.fotkynatorty.sk

Krásny víkend vám prajem 🙂

rainee
28. sep 2017

Ahojte,dá sa niekde v ba vyrobiť jedla oblatka na počkanie? Tak že prídem s obrázkom a oni mi to rovno na mieste spravia? Ďakujem.