Kde kupujete kvalitné ryžové rezance?

diaszoky
16. dec 2021

Ahojte baby milujem ryzove rezance no kolegyna mi spominala ze su nezdrave a
Nachadza sa v nich PLAST. Kde kupit kvalitne rezance? Dakujem za tipy

gdulskadarina
16. dec 2021

toto som teda este nepocula, u nas sa ide muz za nimi "zabit" ten ich ma velmi rad a teda s cimkolvek 😀 kupujem, ked v lidli je azijsky tyzden, vtedy urobim zasoby, inde som asi este ani nekupovala 🙂

barbora0308
16. dec 2021

@diaszoky FOODLANDSK - azijske potraviny resp. velkosklad v BA na Vajnorskej ;) tu kupis vsetko origos.

ivkazba
16. dec 2021

Ja kupujem všetko ázijské vo Foodlande na Starej Vajnorskej v BA. A k tým plastom. Ak máš záhradu a dala by si si do labáku rozobrať tvoju domácu zeleninu, ver, že aj tam budú tie mikroplasty či ako sa to správne nazýva. Pretože sú v pôde, vo vode, vo vzduchu.

diaszoky
autor
16. dec 2021

@ivkazba a ked nesom z ba?😀daku online stranku?9

ivkazba
16. dec 2021

@diaszoky tak nepíšeš v prvotnej otázke odkiaľ si, iba sa pýtaš že kde nakupujeme. 😉 Ale foodland má myslím aj eshop. Ja tam kupujem všetko, rezance, kari pasty, všetky možné ingredience do ázijskej kuchyne, omáčky, nápoje.

diaszoky
autor
16. dec 2021

@ivkazba mnam idem hned kuknut

nelca84
16. dec 2021

@diaszoky ja kupujem v tescu, maju tam celkom dobry vyber ryzovych cestovin, nielen rezancov

diaszoky
autor
17. dec 2021

@nelca84 aha no prave do tesca nechodim ta uz asi zacnem😇

somtunovaa
17. dec 2021

Ak nechceš vyslovene čínske ale ide ti o zloženie tak napr na bionakupy.sk majú ryžové tagliatele talianske, chutia ako pšeničné, zjedia ich dokonca aj deti.