Zienky, doma mame radi vlasske orechy, bohuzial sme vsak museli minulu jesen vyrubat stary orech. Chcela som v obchode kupit orechy a skoro som odpadla, za 2 hrste pytaju 5 eur, nase slovenske orechy a taka neskutocna cena. Skusala som aj na trhu, ale tiez sa mi to zda zderstvo. Neviete mi poradit, kde by sa dali kupit za normalnu cenu v BA?
Presne ako píše janinah - je to poriadna robota toľko toho nalúskať, takže tí ľudia si tie peniaze zaslúžia. Ale ak ste mali orech, tak to vieš aj sama.Takže ak nie si ochotná ich zaplatiť kúp si nelúpané a nalúskaj si sama. 😉
Ak chces mam neluskane..asi tri kila..za 5eur aj s postou su tvoje. Mne sa luskat nechce...a ked naluskas kilo orechov tak pochopis preco tolko stoja
Ahoj ja mám lúskane po 6 eur.
0918 654 822
tiez som chcela kupit, len neviem aka je normalna cena za kg :/
@janinah no presne, môj manžel sa vyjadril, že keby sa mal mordovať s lúpaním orechov a predávať ich po 5-7 euro kilo, tak to ich radšej sám zožerie... 😀 A predávať nelúpané orechy sa neoplatí. My sme tohtoročné orechy, ktoré sme nepotrebovali podarovali rodine 🙂 všetci boli spokojní 🙂
Ono sa zda ze 7€ za kg je pre niekoho hodne ale iba ten oceni hodnotu orechov kto luskanie orechov zazije na vlastnej kozi. Mame 6 debniciek orechov a poviem pravdu nepredala by som ani jeden orech. Hnusna robota, este aj bordel doma z toho. A tento rok sa nenormalne zle vyberaju!
Predám 5 kg olúpaných vlaškých orechov po 7 € 🙂
mám veľké množstvo po 6e,
Sme firma zaoberajuca sa velkopredajom orechov pre blizsie info 0902437515 ceny zacinaju 4.70 za tmavsi a 5.70 za svetlejsi bez dph ide o odrodu pri vacsom odbere je zlava
@kotris vies mi do ip napisat aky je medzi nimi rozdiel? ci aj v chuti?
Ahojte má niekto na predaj ešte oriešky
Ste prva co sa na ne stazuje predavaju sa na tony
Nemá niekto este na predaj vlašské orechy? 😊
Nepredava niekdo lupane vlasske orechy 1kg za 6 eur kupila by som od 5-10kg
Ponukam na predaj vlašské orechy nelupane tohtoročné cena za kg 1.50 su velke pekne aj sa do re rozbijaju ale minimalny odber je 50kilov menej nie kto by mal zaujem piste len spravy dakujem
@laurinka123456789 naco tu spamujes? Nestaci jedna tema?
@beky1813 nie nestaci
@beky1813 a my sme si nepotikali pokial viem!!
@laurinka123456789 tu si tykáme všetci. 😉 je to v pravidlách.
@laurinka123456789 ked uz, tak "tykat" 😉
Naco sa vlastne zapajate do tejto temy ked nemate zaujem a ani sajnu o orechoch nechapem takýchto ludi!!!!! Len mudrujete
@beky1813 no hej, ale keď obnoví staršiu tému, tak tie osoby, ktoré boli zapojené do starších tém a mali záujem o orechy budú upozoreniami upozornené a následne môžu reagovať na novú ponuku. Nesedí na MK človek celý deň a nemusí si všimnúť novú tému o orechoch - keď nikto v novej téme nereaguje, tak ju už nie je vidno na hlavnej ploche. A orechy sú v tomto období dosť aktuálne...
Čo je to rozumná cena? V obchode je to premrštená cena,ale zas tĺcť pre niekoho za 5-7 eur by mi ani nenapadlo 😉