Kde kúpim kokosovú a/alebo mandľovú múku v Bratislave alebo v Nitre? Kamenný obchod prosím, určite tie so zdravou výživou, viete presne kde? Vďaka. Celiatičky, čím ešte nahrádzate múku?
Veľa používam ryžovú a pohánkovú múku, aj keď tej dávam málo, kvôli jej špecifickej chuti. Teraz sa chystám kúpiť muku s quinoa, som zvedavá aká bude...
Vo FreshMarkete v starej ikey pri Kuchajde, v Paleo. Nie len muku. Od pondelka do soboty.
Tesco petrzalka mytna ulica bio obchod aupark eurovea je ich uz naozaj dost a kupis to uz skoro vsade
@havana_frost pripadne skus aj muku psenovu gastanovu a makovu...tiez su vyborne...pohankova tiez kokosova do sladkeho odporucam a ryzova je univerzalna ....moznosti mas strasne moc...co neodporucam su bezlepkove mix muky su plne skobu a nezdrave...
@kkristin Vďaka za rady 🙂 Nie som celiatička, iba idem pre takú piecť, takže len jednorazová akcia, asi nebudem mať možnosť vyskúšať všetky tieto druhy. Ak máš skúsenosť, v akom pomere vymením normálnu múku v recepte za kokosovu? Asi nie 1:1, že.
Ja mám skúsenosti s touto Maďarskou http://www.bioteka.sk/cocomas-kokosova-muka-500-g
kolko stoji ta v Tescu? Podľa mňa by to mali mať v každej dobre zdravej výžive.
Odporucam predajnu Slniecko v Nitre v Polygone