ahojte viete mi niekto poradit kde sa da kupit kvalitne jahnacie / baranie maso v bratislavskom resp.trnavskom kraji? nemam zaujem o mrazene iba cersve. dakujem
V tatracentre na hodzku je obchod tusim farmar ci tak nejak pred tyzdnom mali cerstve jahnacie
@plnenapaprika pokial viem, tak aj u Orbana, v okoli Mlynske nivy, no urcite nie vzdy, treba sa spytat, kedy dostavaju
aj na Americkom námestí v Avione je obchod s orientálnymi surovinami a majú aj čerstvé mäso - jahnňacie z Rakúska...
Ja som kupovala u Orbana (mali len mrazené,ale fakt pekné), kamoška ešte spomínala nejaký obchod Starý otec. Ale skus pogooglit, lebo verím,že aj mali chovatelia budú mať nejaký odberatelsky reťazec.
zdravím... naši susedia chodia niekde k Trnave nosia aj nám - cca 6 kg balíky tam je priamo farma 🙂 /jahniace/ baranie neviem či majú
@lulu2014 ahoj do trnavy chodim dost casto mohla by som dostat kontakt ak je to mozne prosim dakujem moc 🙂
@miskomichel dobry den nechcem tu pisat verejne svoj sukromny mail ale kludne mi dajte vediet cez ip staci kliknut na tu obalku vedla paci sa mi to pod mojim odkazom dakujem moc 🙂
@zuzulik236 zistím 😉
@lulu2014 vdakaaa..
@zuzulik236 prepáčte kapánek som zabudla ... tak je niekde pri Voderadoch ale že to nie je oficialne....takže ak chcete skúste možno predajú...oni to mali cez známeho.... 😒
@zuzulik236 a chces z registrovanej farmy alebo ti staci prebytok z domacnosti?
ahojte dakujem uz som nasla 🙂
@miskomichel
dobry den, aj ja hladam, kde by sa dalo kupit jahnacie maso v okoli BA. Vsade hovoria, ako maju na SR prebytky a ako davaju do obchodov a ked chcem kupit, nic nemaju. Prosim napiste mi na mail: swetlushka@pobox.sk
Dakujem,
g
Dobrý deň. My sme chovali ovce, aj sme predávali, ale pred 1,5 r. sme ich všetky predali.
pošlite mi váš mail, napíšem vám.