@viky_21 ja som robila teraz v rure, mame aj Air Fry funkciu a bolo to suche, nabuduce ma napadlo namocit do oleja predtym, tak ako citam, robi sa to tak, tak to spravim, inak bolo to chutne.
@viky_21 inak ako ti tu radia, že namočit do oleja a dať ho do teplovzdušnej fritezy, mne to nejako nedáva zmysel, veď keď to takto robíte tak to si môžete rovno zaobstarať olejovú fritezu. 😄
@lenka.25 ale ide o princíp, toto mi príde ako to isté ako keď to hodím do olejovej a snaží sa to tam. Teplovzdušná mi príde na zdravšie varianty jedla, teda minimálne ja to tak robievam.
@ssimusska no nie je to také olejové , ako keď to robíš ponorené celé v oleji , nesmrdí mi celý byt a zdravšie to tiež bude , keď na pol karfiolu miniem pár lyžíc oleja a nie pol litra .. Ale jasné , že sa to dá urobiť aj bez toho namočenie , ale nám to tak nechutí
@nevenka ja dávam na karfiol v rúre kúsok masla, alebo postriekané olejom v spreji, alebo len obalom v múke, vajíčku a obalíme v strúhanom syre ten je mastný a nedávam nic
@anos18 ja mam tiež tu z Kauflandu, ktorý mali teraz za 30€ 😅 a zatiaľ som spokojná. Mne sa veľmi páči aj dizajn. V Sobotu idem robiť pizzovniky tak som zvedavá 🤣
áno , ale obalený karfiol namočím do oleja