Karfiol v teplovzdušnej fritéze

viky_21
5. nov 2024

Ahojte, prosím vás ako pripravujete vyprážaný karfiol v teplovzdusnej friteze ? Klasický 3obal a tak ho tam dáte? Ďakujem

lenka.25
5. nov 2024

áno , ale obalený karfiol namočím do oleja

ssimusska
5. nov 2024

@viky_21 normálne 3obal a mám olej v spreji, tak použijem ten

viestta
5. nov 2024

robim ako @ssimusska , ked treba v polovicke pecenia ich poobraciam aby sa zapiekli z kazdej strany

nevenka
5. nov 2024

@viky_21 ja som robila teraz v rure, mame aj Air Fry funkciu a bolo to suche, nabuduce ma napadlo namocit do oleja predtym, tak ako citam, robi sa to tak, tak to spravim, inak bolo to chutne.

viestta
5. nov 2024

@nevenka nemusis ani macat do oleja, vajcia na obalovanie mozes vyslahat s olejom, na 1 vajce pol az 1 lyzica oleja. Potom je takmer ako vyrazany

lenka.25
5. nov 2024

@nevenka len ho pekne namoč 😀 , vtedy je najlepší , robím tak aj fašírky a pokiaĺ ich nenamočím, tak sú suché a strúhanka nie je do chrumkava opečená

ssimusska
5. nov 2024

@viky_21 inak ako ti tu radia, že namočit do oleja a dať ho do teplovzdušnej fritezy, mne to nejako nedáva zmysel, veď keď to takto robíte tak to si môžete rovno zaobstarať olejovú fritezu. 😄

lenka.25
5. nov 2024

@ssimusska vôbec nie , lebo keď to tak robím, tak na urobenie fašírok som minule spotrebovala 4 lyžice oleja

ssimusska
5. nov 2024

@lenka.25 ale ide o princíp, toto mi príde ako to isté ako keď to hodím do olejovej a snaží sa to tam. Teplovzdušná mi príde na zdravšie varianty jedla, teda minimálne ja to tak robievam.

lenka.25
5. nov 2024

@ssimusska no nie je to také olejové , ako keď to robíš ponorené celé v oleji , nesmrdí mi celý byt a zdravšie to tiež bude , keď na pol karfiolu miniem pár lyžíc oleja a nie pol litra .. Ale jasné , že sa to dá urobiť aj bez toho namočenie , ale nám to tak nechutí

3009
5. nov 2024

@viky_21 dám do trojobalu a postriekam olejom z každej strany a najprv pečiem z jednej strany a potom otočím a z druhej strany.

anos18
5. nov 2024

Kocky a aké máte tie teplovzdušné fritezy? S ktorými ste spokojné?

lenka.25
5. nov 2024

@anos18 ja mám tu čo bola teraz v Kauflande v akcii . Využívam ju veľmi často a som spokojná .

luccija
5. nov 2024

@nevenka ja dávam na karfiol v rúre kúsok masla, alebo postriekané olejom v spreji, alebo len obalom v múke, vajíčku a obalíme v strúhanom syre ten je mastný a nedávam nic

viky_21
autor
6. nov 2024

@anos18 ja mam tiež tu z Kauflandu, ktorý mali teraz za 30€ 😅 a zatiaľ som spokojná. Mne sa veľmi páči aj dizajn. V Sobotu idem robiť pizzovniky tak som zvedavá 🤣

lenka.25
6. nov 2024

Dnes som robila karfiol a bol výborný

anos18
6. nov 2024

@viky_21 dala by si fotku tej fritezy? Lebo majú viac. Ďakujem 😊