Ahojte som vo varení nováčik a antitalent tak Vás chcem poprosiť o radu...bravčove kare som si nakrajala naklepala dala do marinády a niesom si istá na kolko stupňov a ako dlho ho piecť aby som ho nevysušila moc...za každu radu a nápad budem vdačná
Podlej trocha vodou ci smotanou a najprv prikryte potom otvor.Ja robim kare v alobale so zemiakmi ako zivansku tiez najprv v balicku potom otvorim a opeciem.Najradsej robim kare ako minutku na panvicu s hraskom a volskym okom to je rychle🙂
Hmm,to záleží aj na tom,aká je rúra,každá je iná, ja v elektrickej robím tak na 180 až 200 stupňov,ale tak pozerám,či to nie je veľa,záleží aj,či to máš zakryté alebo odkryté, uvádzajú piecť tak 45 minút,ja pečiem trošku dlhšie. Môžeš ochutnať, treba sa občas pozrieť a podliat buď vodou alebo už čím chces,nejaký bujón niekto dáva,ale ak je to v marináde,podliala by som vodou🙂