Ahojte, neviete mi poradiť ako presne je to s týmto receptom? Ak ste niektorá náhodou postrehli, minule to dávala na stolu jedna Twinska (nefandim, len mi to rand vyhodilo), prišlo mi to ok a chcela som skúsiť, no ale už to neviem nájsť... Kto viete prosím poradte mi
Davali tam jedno karamelove salko a pol litra rumu, bez smotany. Postup už neviem 😭
Ja dam varit klasicke salko (cca 2-2,5h. Niekedy aj 3 ked zabudnem). Necham vychladnut a potom len zmixujem z rumom… cca na 1 salko 0,5 rumu. Ale lejem to tam odhadom podla chuti
A ja dávam ešte karamelovú puding uvarený v 200 ml mlieka. Uz som ho varila aj vo vode a milujeme ho
Robievam ho už tretí rok, kupujem dve karamelove salka ( nemusíš variť, rovno otvoris a pridas
Je to veľmi jednoduché a mne chuti lebo tam nejdú vajíčka 😃 uvarim mandlovy puding, nechám vychladnúť a potom do misy dám tie dve salka, puding, rum alebo whisky a ponornym mixerom to vymixujem, nalejem do fliaš a hotovo 😊 my mame radi taký slabší aby alkohol ani nebolo extra cítiť tak dala som necelé pól litra
Uvaris Salko (alebo kupis karamelove) zmiesas s rumom. Pomer 1 Salko pol litra rumu. Mozes pouzit aj Pikao a bude cokoladovy. Ziadna veda