Ahojte majsterky kuchyne. Asi budem vyzerať ako motovidlo 🙈 prosím vás koľko cukru dávate na prípravu karamelu na kapustu? Nikdy to neviem odhadnúť, kapustu mám do zelena a nie takú krásne hnedú ako v zurnali 🤔 chystám sa robiť z 2,5 kg kapusty. Koľko cukru ? Poraďte mi, bud gramy alebo polievkové lyžice. Ďakujem 🙂
Robim iba cervenu..najprv na olejii oprazim cervenu cibulku na taku sikivnu hlavicku kapusty dam dve male a ked uz zmaknu pridam 5 lyzic krystaloveho cukru ked sa spravi karamel pridam kapustu tu mam nakrajanu nasolenu s drvenou rascou den dopredu..podlejem 2dcl vody zakryjem a dusim sem tam premiesam ked je malo vody dolejem ked je viac zahustim pred koncom este pridam trosku octu vypinam este taku trosku chrumkavu nemam rada ked z toho taky maglajz
Tak akurat😁 to som ale pomohla, že? Väčšinou mam za sypané celé dno
@vanda323 otazka znela, kolko cukru ma dat, to si jej uplne poradila.
@pondelok01 Jaaaj a tvoj komentár bol úplne potrebný pre môj život, ďakujem ti že si ma upozornila 👍
@pondelok01 aj @vanda323 dievčence žiadne skriepky nepotrebujem, potrebujem chutnú kapustu 😅 @oli18 nesolím, dávam ju na cukor iba nakrájanú. Solí sa tuším ak sa robí kapusta na fliačky🤔 ale to mi doma nikto nezje 🙈
@oli18 to som v zivote nepocula.robim to tak odjakziva moja mama.to tak robi cely zivot a.aj moja babka ju tak robila.co sa pamatam vzdy den dopredu nastruhat nasolit a nakminovat a vypinam ju vzdy tak za cca 20 minut pekne udusenu..mozno prave tym nasolenim dopredu ona tak fajne zmakne.
neviem...
4-5 lyziciek je podla mna akurat, zalezi vsak aj od toho, kto aku sladku ma rad. u nas napriklad takato sladka kapusta ani nejak moc nejde, skor maju radi normalne kapustu na kyslo