Ahojte do kapustnice idem dať mäso, údené rebro, údené mäso a tri klobásky. Najskôr uvarím mäso potom tam pridám kapustu a všetko ostatné? Alebo ako? Naposledy som varila všetko naraz a bolo to údené mäso také bez chuti vyvarene akoby. Ďakujem
ja varím tak, že dám variť mäso, klobásy a hríby. Keď je mäso uvarené, vyberiem mäso a klobásy. Hríby nechám dnu. Potom pridám premytú kapustu a varím, kým nie je kapusta skoro mäkká. My potom dávame sladkú smotanu s trochou múky na zahustenie. Mäso a klobásy už do polievky nedávam, len dám potom zvlášť nakrájanä mäso a klobásu do misky vedľa poliavky a každý si dá, koľko chce. My robíme tzv. bielu kapustnicu.
Ja varim najprv kspustu s hribami potom dam maso klobasky..ale my zvycajne len klibasy davame vela a viac druhov
Toto som varil > http://www.kapustnica.sk/kapustnica-s-kolenom/
Ja uvarim rebra (ty s nimi mozes uvarit aj maso) do makka, potom pridam huby, ked su prevarene (asi 15 - 20 minut) dam klobasy, necham zovriet a povarim chvilu. Potom vyberiem rebra aj klobasy, pridam kapustu, privediem k varu, vratim tam nakrajane klobasy, pridam slivky a odstavim.
@viestta mňam slivky. Takto aj mamina robievala ale partnerovi to s nimi nechutí. Aspoň hríby mi nezatrhol 😀 ďakujem večer ju idem variť urobím podľa tvojho postupu
Aky problem? Uvaris a sebe odoberies do druheho hrnca a das tam slivky. Ja by som sa neobmedzovala len kvoli tomu, ze jemu nechuti. Alebo odber do hrnca jemu a vy ostatni majte tu so slivkami.
@viestta no hej, máš pravdu 🙂
A hríby ešte budem dávať