Kapustnica na Vianoce

emi_emi159
20. dec 2024

Ahojte , potrebujem poradiť , ako prosím vás dosiahnem aby kapustnica mala chuť aj vôňu údeného masa ? Vždy sa snažím docieliť chuť údeného , no aj keď tam dám údené rebierka alebo údené koleno aj tak to nie je ono.
Keď chutnám u mojej sestry tak je oveľa lepšia ona dáva koleno a aj keď robím presne podľa jej postupu aj tak tam necítim tú dobrú udenu chuť , čo robím zle prosím vás ?🙏🏻😁😁

ibatanecnica
20. dec 2024

@emi_emi159 mozno sa ti to len zda. U druheho vzdy chuti akosi inak ako to co si navarime

niekto2hy
20. dec 2024

@emi_emi159 Pouzivaj menej kyslu kapustu,vacsie mnozstvo masa na vyvar.

viestta
20. dec 2024

Ked davas koleno, tak ho treba dlho varit. Cim dlhsie varis, tym silnejsi vyvar. Aj rebra mozes vyvarit, ked ich povaris dostatocne dlho, tak bude aj udena chut

tundra
20. dec 2024

Domace udene a kupovane udene je tiez urcite rozdiel...

kikusenka1
20. dec 2024

Dávam údené mäso, údenú klobásu a kapustnica je vždy vyborna

slavomira236
20. dec 2024

@emi_emi159 ja len klobasu vela klobasy 3-4 druhy a je vyborna a mam rada fajnu kyslu

sorciera24
20. dec 2024

ja teda okrem udeneho, vyslovene do kapustnice vyvarim udene kosti...den vopred.....a nasledne v polke tej vody na druhy den varim kapustnicu

gelifil
20. dec 2024

baby, to fakt takto? je to velmi tazke na travenie...

onedaynick
20. dec 2024

@gelifil no fakt.. ked mas dostatocne pestru stravu a pohyb prezijes aj kapustnicu.

alickapusinka
20. dec 2024

najprv vývar udene mäso a do tej vody daj kapustu variť a všetko čo tam chceš mať

viestta
20. dec 2024

@gelifil kapustnica je zlozena z vacsiny zdravych veci. Aspon ta nasa. Voda, kysla kapusta, susene huby, susene slivky, ta trocha klobasy zas az taku paseku nenarobi. (ak nemas problem so zlcnikom alebo nejake ine gastro problemy)

xckaretxxx
20. dec 2024

@emi_emi159 potrebuješ kvalitné mäso a údené klobásy od mäsiara, nie z reťazcov.

gelifil
20. dec 2024

@viestta kus klobasy nie...ale vyvar z udeneho kolena je ine kafe...alebo kila rebier

evansova
21. dec 2024

Ci to nebude tym, ze mäso udene dymom v beznom obchode nekupis. Vsade len umely dym, vyslovene odporny pach.
Nastastie u nas sa da kupit klasika, vozia z družstva, ktore ma vlastny bitúnok a vyrobnu.

adela1
21. dec 2024

@emi_emi159 Stačí jednoducho použiť ÚDENÚ sladkú mletú papriku (korenie). V obchodoch už býva bežne dostupná, napr. aj Kotanyi ju robí.