Ahojte dostala som chuť na kapustnicu . Priznám sa ešte som nerobila len nemám hríby ( dubáky ) môžem dať napr aj šampiňóny ? Alebo dam bez a staci klobáska ? Staci mi úplne obyc kapustnica so smotanou nič špeciálne Vianočné 🙂
@kikinda201 Ja zase robím aj bez klobasy. Neviem si predstaviť bez hríbov. U kazdeho je základom niečo ine. 😉
@kikaaa444 Určite nie šampiňóny. Do kapustnice idu sušené huby, hríby.
@evittam hihi. 😀 tak takú bez klobásy som ešte asi nejedla. Ale jasné, ako komu chutí 🙂
@kikinda201 My dávame napr.udene rebrá, bravčový chvost alebo koleno. A klobásu ak je.😉
@evittam aha takto, no ja som myslela, že celkom bez údeného. 🙂 tak aj my takto. Niečo iné ako klobásu. 🙂
@kikinda201 Nieee. Jasne,ze s mäskom.😋😉
@kikinda201 Ja zas robim kapustnicu len s dubakmi a do toho tarhonu. Bez klobasy.
@andyka321 bez klobasy aj bez hocicoho udeneho? Fiiha a s tarhonou. Zase som o nieco mudrejsia. Musi to byt dobre a niekedy musim aj vyskusat. 🙂
Ja robím z bravčového mäsa, údenej krkovičky na kocky, klobásy, hríby dávam sušené, ale podľa mňa ak ich aj nedáš, tak sa nič nestane, chuť tam robí to mäso 🙂
Mňam kapustnica, mam rada asi všetky verzie, s masom, bez, do smotanou, bez. Ale hriby tam vždy patria podľa mňa a sušené jednoznačne
@kikaaa444 ....jaaaaj som si spomenula na VS casy....na intraku sme si robili "kapustnicu" - kysla kapusta, spekacky a paradajkovy pretlak. Ku tomu pecen chleba a ladovalo sa 😀 ...jasne, da sa aj bez hribov, niekto ich ani nema rad. Ono staci kysla kapusta a nejaka udenina, chut na kapustnicu to urcite zazenie 👌
Musia byt susene lesne hriby, sampiñony su huby, to je ine. Ja mam doma este hriby od segry na jednu kapustnicu a koncime sezonu az do Vianoc.Tiez nedavam maso ani udeninu, dam trochu udenej cervenej papriky na chut a farbu
Ďakujem za tipy 🙂 spravila som len s klobaskou a musím povedať že na moje prekvapenie výborná 🙂 už dlho som mala na ňu straaasnu chuť že som nejak detaily neriešila len som proste potrebovala mat kapustnicu 😂 a účel splnila 👍🏼
@kikaaa444 my doma robíme kapustnicu bez húb, lebo skoro nikto u nás ich nemá rád a je chutná, základ je tá údená klobáska.