Ahojte, prosím vás, občas si robievame kebab/bagety a dávame si do toho nakrájanú kapustu. Ale samozrejme, vždy sa zje len kúsok, preto by som sa chcela opýtať, či je možnosť si to nabalickovat na menšie porcie a tie potom odložiť do mrazničky. Ak áno, ako to potom rýchlo a efektívne rozmrazit? Ďakujem
@rachel36a okej, ďakujem za info 🙂
Jediná kapusta z mrazáku to bola dobrá bola kyslá (zo suda)
Mozte zvysok dat kvasiť (plus voda sol, mrkva trebars) a do týždňa mate super kvaseny kapustovo mrkvovy salat
@pralinka86 ďakujem
nie, bud z nej nieco uvar, alebo daj zakvasit, alebo zamrazit ale potom z nej bude len nejaka polievka/fliacky.. ako cerstva kapusta uz nebude nikdy. AK myslis, klasicku bielu kapustu.
@simca06022011 áno, áno, klasickú bielu kapustu. A ako dlho keď tak vydrží v chladničke? Nakrájaná
nekrajaj ju, odlozu ju v celku. tak vydrzi dlhsie.
surovu kapustu urcite nedavaj do mraznicky, ale nenakrajana vydrzi v chladnicke dlho. Bezne mam stvrtku kapusty v chladnicke a ked ju potrebujem, tak len obschnute odkrojim, zvysku nic nie je
Vydrzi tyzdne. Ja som vzdy z hlavy odkrojila len tu cast, co som potrebovala a v chladnicke ju polozila na tu odrezanu stranu na tanierik. Ked som ju dlhsie nepouzila, ta odrezana cast chytila tak sedu patinu, ale tak som odkrojila 2cm hruby platok, ten vyhodila a pouzivala dalej.
Ja som raz zamrazilo kapustu a po rozmazani bola hnusná...mäkká, vodnata...bleeee