Ahojte..prosiim poradte mi recept na kacacie prsia take ozaj prepecene nechcem ruzove maso. Muz to nezje. Vsetko co som nasla je na fotke tak stredne prepecene. Priloha je kapusta a knedle dakujem krasne a pekny den 😇😇
@mirage neviem a netusim kedze to chcem robit lrvy krat. Ja kacacie maso nejem vobec. Potrebovala by som to nejak polopate😅
Ja som zvykla dat soľ, korenie, dať narýchlo na panvicu, suchú, dáva sa to tam na studenú panvicu a z každej strrany cca 4 min, potom na cca 10min do rúry. Na tej panvici zostane veľa masti - šťavy, tak to celé prelož na plech alebo do jenskej misy.
Ja som to robila o niečo menej, ale chcela som ružové mäso
Cize ked to chcem prepecene kolko minut cca?? A este stupne prosim
Na panvicičo najviac teploty, v rúre 180-190.......môžeš počas pečenie podliať
@daridari11 aj ja tak robievam 🙂 ale ja na tej strane kde je koza 6 minut, na druhej 5 min a v rure tych 12 a potom este necham na pekaci 5 min odstat kym servirujem, tiez by som nezjedla take ruzove
Dakujem vam. Potom pisem ako som dopadla ci neboli u nas kacacie prsia naposledy😀
ak to chceš podávať s kapustou a knedľou, upeč normálne kačacie stehná alebo celú kačku. Kačacie prsia sú na gurmánskejšie úpravy
@danica2711 uz to je jedno😀 nabuduce dam na teba
Mom receipt: necham kava or prsia zvrchu narezane a polozim do marinady z pomarancovej stavy, lyzicka horcice, sol, rozmarin, cierne korenie, lyzica medu, cibula a kusky ovocia napichane klincekmi ( jablko, hruska) , cca lyzica oleja k tomu, do toho to dam na par hodin a zakryjem alobalom ten pekac, peciem cca hodinu takto, niekedy aj hod a pol a potom jemne dopeciem na 160stupnov a podlievam. Nikdy ich nemam ziadne ruzove atd.
@kiki68 dakujem🥰
to sa len pecie a pecie na nizsej teplote, ci?