Kačacie prsia

28. okt 2023

Ahojte..prosiim poradte mi recept na kacacie prsia take ozaj prepecene nechcem ruzove maso. Muz to nezje. Vsetko co som nasla je na fotke tak stredne prepecene. Priloha je kapusta a knedle dakujem krasne a pekny den 😇😇

mirage
28. okt 2023

to sa len pecie a pecie na nizsej teplote, ci?

autor
28. okt 2023

@mirage neviem a netusim kedze to chcem robit lrvy krat. Ja kacacie maso nejem vobec. Potrebovala by som to nejak polopate😅

daridari11
28. okt 2023

Ja som zvykla dat soľ, korenie, dať narýchlo na panvicu, suchú, dáva sa to tam na studenú panvicu a z každej strrany cca 4 min, potom na cca 10min do rúry. Na tej panvici zostane veľa masti - šťavy, tak to celé prelož na plech alebo do jenskej misy.
Ja som to robila o niečo menej, ale chcela som ružové mäso

autor
28. okt 2023

Cize ked to chcem prepecene kolko minut cca?? A este stupne prosim

daridari11
28. okt 2023

Na panvicičo najviac teploty, v rúre 180-190.......môžeš počas pečenie podliať

martina803
28. okt 2023

@daridari11 aj ja tak robievam 🙂 ale ja na tej strane kde je koza 6 minut, na druhej 5 min a v rure tych 12 a potom este necham na pekaci 5 min odstat kym servirujem, tiez by som nezjedla take ruzove

autor
28. okt 2023

Dakujem vam. Potom pisem ako som dopadla ci neboli u nas kacacie prsia naposledy😀

danica2711
28. okt 2023

ak to chceš podávať s kapustou a knedľou, upeč normálne kačacie stehná alebo celú kačku. Kačacie prsia sú na gurmánskejšie úpravy

autor
28. okt 2023

@danica2711 uz to je jedno😀 nabuduce dam na teba

kiki68
28. okt 2023

Mom receipt: necham kava or prsia zvrchu narezane a polozim do marinady z pomarancovej stavy, lyzicka horcice, sol, rozmarin, cierne korenie, lyzica medu, cibula a kusky ovocia napichane klincekmi ( jablko, hruska) , cca lyzica oleja k tomu, do toho to dam na par hodin a zakryjem alobalom ten pekac, peciem cca hodinu takto, niekedy aj hod a pol a potom jemne dopeciem na 160stupnov a podlievam. Nikdy ich nemam ziadne ruzove atd.

autor
29. okt 2023

@kiki68 dakujem🥰