Hoďte mi tu nejaké chutné recepty na obed ktoré by som zvládol uvariť aj ja. Nie som žiaden kuchár a v kuchyni som nikdy netravil veľa času. Mám rád pikantné jedlá a papám len kuracie mäsko 😀. Milujem dobré polievky. Kľudne sem hoďte nejaký Váš obľúbený recept.
Ďakujem!!!!
recept pre chlapa? praženica...
neviem či zvládneš guľáš, alebo držkovú, kyslú šošovicovú, hrachovú s párkom, .... nájdeš aj videa na nete..
Hoď do googlu kuracie mäso recept a vybehne ti kopa receptov
@deti95060810 nezvladne, ved papa len kuracie😀 nejake mexicke/vietnamske recepty mozes vyskusat a maso teda zamenit za kuracie, kde treba
PAPÁŠ?! Koľko máš rokov, preboha?
@martul nebolelo ho náhodou zub?
@danica2711 a čo je na tomto slove zlé? 🙄
@slniecko_12
@danica2711 Mám 29.. Zrejme keď človek dovŕši vek dospelosti tak takéto slová nesmie používať.
@damian88 zrejme, podľa niekoho...ja takéto slová používam a bežne sa tak vyjadrujem, a čo 🙂 tu ženy nájdu aj chybu, ktorá neexistuje, len aby si kopli.. 🙂
@damian88 smie. Akurát že je vrcholne trápne, keď dospelý chlap o sebe povie, že papá. Papajú deti, papať je detský výraz. Povedal by si, že papáš aj v osobnej komunikácii s cudzím človekom?
@danica2711 Jooj neotravuj ma s hlupostiami dovi
@danica2711 Keď som sa sem prihlásil tak som vedel že tu bude veľa starších žien ktoré už asi (určite) tak veľmi aktívne nežijú a tak sedia doma pochmúrne a si to kompenzujú na internete svojimi "štiplavymi" komentármi, nemyslím práve Teba ale väčšinu tu ich je taká 😆👍 a ja mám taký dar že takýchto žien mám u prdele 😆 hľadajú chybu v každej áno v každej kktine len aby si do niekoho "kopli" 😆😆. Takže pohodka jahôdka idem sa fajne napapkat
@damian88 keď máš na väčšinu žien na tomto fóre taký názor, len jedna otázka: načo sem vôbec píšeš? To sa tak nudíš?
@damian88 na mimibazar sú staré dobré klasiky, pekné zoradené podľa toho čo chces, či kuracie, či polievky, zákusky...a aj fotorecept. Tam sa učil môj manžel variť.