Ahojte, chystáme sa na kúpalisko a večeru si musím zobrať na kúpalisko. Aký zdroj bielkovín mi vydrží v teple tak 2-3 hodiny ? Vajíčka varené sa pokazia ?
Ja som mala minule v krabicke v teple lososa s batatmi a brokolicou take cca 3 hodinky, vydrzalo uplne v pohode
@hortenziaj máš termosky na jedlo,izolačné tašky, košíky,je toho veľa....
Ja mam vyborne skusenosti s tymi "polystyrenovymi" cestovnymi "chladnickami". Dam tam akekolvek jedlo, vychladene napoje, zo 3-4 tie zmrazene vlozky a do vecera to je aj v aute ci horucave (davam do tiena) chladene. Cize mozes si zobrat akekolvek jedlo, nic sa mu nestane.
Konzervy a hotové pečivo, croissant a podobne. Nechcem dostať kakačku. Vajíčko, mliečne výrobky, šunky ani náhodu, tie sú veľmi haklivé
A prečo potrebujes nutne bielkoviny? Veď croissanty, rožok,sladké, slané pečivo, ovocie, paštéta... Jeden deň prežiješ aj takto
.
Ja som minule upiekla pstruhy, vlazne zabalila a k nim spravila zeleninovy salat a mali sme obed. Zvyknem robievat aj cestovinovy salat len so zeleninou alebo k tomu tuniak v konzerve. To z tych zdravsich veci. Z menej zdravych pizzu, palacinky, lievance....
Zober si tuniakovy šalát v konzerve a rožok, alebo si sprav šalát a do termo tasky
@maciatkolulu nemám nič z toho 😂😂
Ďakujem všetkým za odpovede 🙂
@jaskolka ako prežila by som určite, ale ja take veci nejem vôbec 😃 a pokiaľ sa dá, si beriem jedlo so sebou pripadne kupujem zdravšie alternatívy, ale to je na kúpaliskách problematické
Tak keď si bravas jedlo si sebou,tak vieš čo a ako,prípadne kúp termosky,sú aj vysoko kvalitné a praktické a máš pokoj,vezmeš to,co jedavas
Tuniak z konzervy, proteínové palacinky, strukoviny v konzerve, proteínový chlieb...
Vajicka varené vydržia úplne v pohode, ja nosím, ale supem až potom, pripadne narobím volské oka, na tej panvicke mini a k nim kaiserky a salat zo zeleniny, lunter nátierky a pod. 2_3hodiny ti vydrží všetko, aj mäso, tvaroh, tofu a pod.