Ahojte, s malým synom (3roky bude mať o mesiac) sa chystám na kúpalisko. Neboli sme ešte na kúpalisku s ním odkedy sa narodil. Poraďte mi prosím, čo zobrať na jedenie pre neho na celý deň, aby to v tomto teple aj vydržalo. Čo zvyknete zobrať na celý deň jedlo pre vaše deti k vode na celý deň? Ďakujem za radu 🙏
@0silvia0 No ono môj malý je vodný živel, strašne miluje vodu, doma aj cez deň mi ide do kúpeľne púšťa ostošesť vodu v umývadle, máča sa tam, kúpal by sa aj trikrát denne a môj muž zahlásil, že treba ho zobrať už na kúpalisko, lebo nemá na ten nedoplatok kvôli jeho máchaniu sa 😃
Záleží co ma rad, ovocie, zeleninu, toast so syrom, Knäckebrot, cestovinový Salat. A hlavne veľa vody na pitie a opaľovací krem
@lizwer v bufete by som nekupovala nič, väčšinou je to vysmážané, hranolky k tomu, langoše, wafle a pod. Zobrala by som sušienky, alebo piškóty, banán, aj iné ovocie do krabičky, ak by si mala nejaký domáci koláč, alebo aj spomenuté palacinky.
@lizwer my sme neboki velakrat,ale vzdy potom uz cely den.a brali sme ovocie,keksiky,nejaky suchy kolacik,zeleninku surovu nakrajanu.do termosky pre mensie som spravila obed aby vydrzal..ale 3r sa uz vpohode prestravuje z bufetu...ak nechcete kupovat,vezmite chladiacu tasku a tam mozno oblozeny chlebik alebo kludne aj reznik.v chladiacom by mohlo vydrzat.
ono zasa clovek tam ide na 9-10:00, obeduje o 12-13 tie dve tri hodiny ti v pohode vydrzia aj nejake chlebiky, rozky, toasty, pripadne daj so chladiacej tasky takej tej malej (sunka, syr, k tomu nakrajana zelenina ...) a zvysok dna presne kolacik, ovocie nakrajane, keksik, ...uz co ti dieta je z takychto nekazivych veci a pripadne aj z toho bufetu, trojrocny uz si asi v pohode moze dat napr. hot dog alebo wafle 🤷♀️ je to jeden den, vylet
Nosíme melón, broskyne, banánové lievance alebo palacinky, zeleninové placky
@petamich chladiaca taška ma nenapadla, ešte že sme ju mali v pondelok na kúpalisku 😎 tiež nemám rada jedlá z ponuky, ktorú má väčšina kúpalísk
@elizabet173 my sme aj dnes mali so sebou taku tu mensiu na "6 piv" a fakt to vydrzi az som vzdy prekvapena 🙂 moj muz si aj tak musi dat langos 🙈 tento rok potajomky, lebo maly zatial take nepotrebuje a kedze ja uz sa viac nemozem vyhovarat, ze som po porode 😂 tak sa presne takym jedlam ako maju v ponuke vyhybam, tak ja pekne dnes v chladiacej taske mozzarella, zelenina 🥴 a veci pre maleho tiez
Ja 2rocakovi balim taku tu detsku krabicku. Susienky ( slane, sladke) , jablko, melon, slivka ( cokolvek) , mrkva, take co vydrzi. Vela ludi ma chladiace tasky. Tiez toast vydrzi. Ale take ze schnitzel radsej tam kupim ked uz. Hoci my na cely den nejdeme
Treba si zabezpecit termotasku,do nej 2-3 chladiace naplne a vydrzi to chladne aj 6 hodin. Chodime s plnou taskou jedla,pretoze moje deti su po kazdom okupani hladne 😆 Bufety nenavstevujeme,nefandime bufetovym vysmazanym jedlam,deti nic z toho nepytaju,skor ich zaujima,co sme priniesli😁Nosime toasty, placky, cestovinovy salat, plnene wrapy, palacinky, domaci kolac, pizzu, ovocie, ovocne kapsicky, ovocne lisovane tycinky, zeleninu nakrajanu, oblozene rozky, tycinky...samozrejme nie vsetko naraz😁
@ankare to fakt, trojročnému hranolky robené na prepálenom oleji 🙉
@elizabet173 no a co neumrie z jednych hranoliek, tiez by som kupila aj hot dog alebo langos vsak je to velke dieta
@zuzubb007 umrieť neumrie určite, na druhej strane mu to jedlo ani nič nedá, keď by si kúpila ty, ok, ja nie a to ani sebe. Ja sa mám rada
@elizabet173 ja som nazoru, ze dieta ma mat detstvo zo vsetkym co k tomu patri, ako mi za mladi
@lizwer nikdy som nechodila s detmi na cely den na kupalisko, to by sme tam tolko nevydrzali. Ale urcite ovocie, susienky, zeleninu, babovku. Ostatne kupis v bufete. Deti aj tak laka jest to, co vidia u ostatnych deti.