Ahojte čo z Štedro večernej večere môžem dať nášmu 1,5 ročnému dieťatku? Čo jedávajú vaše rovnako staré detičky?
minuly rok moje dieta mal presne 1.5 jedol rezen 🤷♀️ nechcel ani vyvar ani sosovicu, ani ryzu, ktoru inak v tej dobe jedol dookola, ukradol muzovi rezen a jedol ten, 1x v zivote
mala som ale nachystany vyvar, kuracie na prirodno a ryzu :D
Rybu a zemiaky
sosovicovu polievku namiesto kapustnice, rybu a uvareny zemiak
Hrachovu polievku namiesto kapustnice , zemiakovú kašu + losos...
Sumcek africky + zemiaky 😇 kapustnicu sa este necitim jej davat
My sme synovi nedávali nič z večere, on sa aj tak hral v cestovnej postieľke pri nás nakrmila som ho predtým nech sa my vieme v kľude najesť, na Vianoce mal rok a 3 mesiace.
moj ma 2 a budem mu robit vyvar a piect sumceka s opekanymi zemiakmi
vianoce nevianoce, nech proste papa to co ma rado. Z vasich porcii mu dajte ochutnat
Môj bude mať na Vianoce rok. Ale on už papá pomaly všetko naše.
Kapustnicu nie, bude mať vývar (ale mi robíme silnú. Inak by som mu šťavu dala). Rezeň miluje, zemiaky, šaláty tiež. A možno aj jednu bobaľku/opekanec skúsi.
Hráškovú polievku a rybie file s zemiakovou kašou uplne v pohode. U nas byva to na vianoce.
Ja som robievala malej “zemiakovy salat” zemiaky+ mrkva+hrasok+biely jogurt a lososa na masle, polievka sosovicova. Minuly rok mala uz skoro 3, tak sme jej dali normalne nase menu.
V tom veku zjedol, co chcel-kyslu vodu z kapusty, trochu ryby, kus rozka, pernik a jablko. Tento rok to ine nebude
Moja bude mať vývar lebo deti naše kapustu nechcú, potom opekance s makom poliate maslom a Rybku zemiak ;) kúsok z každého. Možno ani to nie ak nebude chcieť ...