Ahojte, co si zvyknete brat do prace papať ?dajte nejaké jednoduché recepty prosím
@16zolik16 všetko čo doma navarím, pokiaľ je mikrovlnka. Ak nie, také jefla, čo sa dajú jesť aj studené.
Mam rada ryžu s mäsom na šťave, alebo zeleninové jedlá, rizoto.
Zalezi ,ake mas moznosti.
Ja si bravam len pecivo niecim natrete a kopu zeleniny k tomu.
Ale mame aj mikrovlnku , cize dalo by sa hocico...
Moj muz si brava a teda nejake pecivo a k tomu rezne,fasirky , slaniku,ryby v doze,alebo si to oblozi syrom ,salamou,varene vajce,pecene mäso,bok....vselico
Tiez ma v praci aj mikrovlnku
Vacsinou si beriem navarene, mame mikrovlnku. Raz za cas si kupim aj hotove v Lidli, napriklad lasagne alebo tu paradajkovu polievku {lebo toto u mna nechce doma nikto). V pripade potreby si viem v praci aj navarit, mame tam sporak. Ale to mi pride uz take fakt ze too much. Jedna kolegyna si tam furt vari, aby usetrila doma elektrinu a vodu.
@muchotrafka298 takú dlhú prestávku ma?
Salaty, zajtra bude cestovinový s tuniakom, netreba ohrievat
@vyrovnanaosoba ona is vari nejake cestoviny, nieco take jednoduchsie, ze zeleninu restovanu a tak. Mne to aj tak pride divne, ze si tam rozlozim veci a varim si tam. Ona to stihne celkom rychlo a jej prestavka nikoho nezaujjima, pracujeme v kancelarii, nemusime sa odpipavat na obed, ked ostavas v robote.
@muchotrafka298 ušetrila vodu a elektriku?ja som mala kolegyňu extra lakomu aj jej mama taká bola a tá si dávala v robote vločky, lebo mlieko je zadarmo, kávu si dala tiež iba v práci, nestitila sa občerstvenie, ktoré zostalo brať domov muzovi na večeru, dokonca si tam nabíjala mobil🙂)aby ušetrila
Oskvarky 🤟
@luccija to jak keby si mojho byvaleho kolegu opisovala. My mame v praci kavu zadarmo, tak on vypil 4 kavy denne, lebo bola zdarma.....podotykam, ze sam hovoril, ze kavu neznasa 😂
@luccija ináč, môj kolega si nosil z domu aj dózy neumyte a tam umýval. Čiže ľudia sú rôzni. To, že nám jedol co sme si dali do chladničky, ani nekomentujem 😀
@vyrovnanaosoba 😂😂😂 buďte radi ze špinavé hrnce z domu nedoniesol na umytie.
@16zolik16 záleží ci si to máš kde zohriať a máš prístup k varnej kanvici. Moja kolegyňa si zvykla urobiť v práci kuskus preliala varnou kanvicou do toho buchla tuniaka, sunku, syrokrem alebo zeleninu do mikrovlnky a jedla. Ale ja som si nosila väčšinou pečivo s kadečim, ovocie ,zeleninu , smoothies .
Príp šaláty na studeno cestovinove. S kadecim.
Keď môžeš hriať tak hocičo co máš uvarene
@vyrovnanaosoba nemate v robote aj pracku??? Ze by si rovno aj popral, ked uz riad ma umyty 😂😂
ja nepapám.
@muchotrafka298 píšeš zo srandy, ale u nás sa také deje. Upratovačky majú práčku a nosia si z domu prať veci do roboty 🙄
@januarova moralne dno prerazene…..doteraz som si myslela, ze top strop bola kolegyna, co pre 30 ludi na oslavu okruhlin doniesla 12 chlebickov a pol hodine co ich vylozila zvysne odlozila s tym, ze to berie frajerovi domov, lebo sa nezjedli 😵💫
@16zolik16 smoothies