Jedlo do roboty

16zolik16
14. apr 2024

Ahojte, co si zvyknete brat do prace papať ?dajte nejaké jednoduché recepty prosím

minenkak
14. apr 2024

@16zolik16 smoothies

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

@16zolik16 všetko čo doma navarím, pokiaľ je mikrovlnka. Ak nie, také jefla, čo sa dajú jesť aj studené.
Mam rada ryžu s mäsom na šťave, alebo zeleninové jedlá, rizoto.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
osky
14. apr 2024

Zalezi ,ake mas moznosti.
Ja si bravam len pecivo niecim natrete a kopu zeleniny k tomu.
Ale mame aj mikrovlnku , cize dalo by sa hocico...
Moj muz si brava a teda nejake pecivo a k tomu rezne,fasirky , slaniku,ryby v doze,alebo si to oblozi syrom ,salamou,varene vajce,pecene mäso,bok....vselico
Tiez ma v praci aj mikrovlnku

domkakvet
14. apr 2024

@16zolik16 na zajtra si beriem co je navarene aj na dnes rezen a kasu.

muchotrafka298
14. apr 2024

Vacsinou si beriem navarene, mame mikrovlnku. Raz za cas si kupim aj hotove v Lidli, napriklad lasagne alebo tu paradajkovu polievku {lebo toto u mna nechce doma nikto). V pripade potreby si viem v praci aj navarit, mame tam sporak. Ale to mi pride uz take fakt ze too much. Jedna kolegyna si tam furt vari, aby usetrila doma elektrinu a vodu.

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

@muchotrafka298 takú dlhú prestávku ma?

sense
14. apr 2024

Salaty, zajtra bude cestovinový s tuniakom, netreba ohrievat

muchotrafka298
14. apr 2024

@vyrovnanaosoba ona is vari nejake cestoviny, nieco take jednoduchsie, ze zeleninu restovanu a tak. Mne to aj tak pride divne, ze si tam rozlozim veci a varim si tam. Ona to stihne celkom rychlo a jej prestavka nikoho nezaujjima, pracujeme v kancelarii, nemusime sa odpipavat na obed, ked ostavas v robote.

luccija
14. apr 2024

@muchotrafka298 ušetrila vodu a elektriku?ja som mala kolegyňu extra lakomu aj jej mama taká bola a tá si dávala v robote vločky, lebo mlieko je zadarmo, kávu si dala tiež iba v práci, nestitila sa občerstvenie, ktoré zostalo brať domov muzovi na večeru, dokonca si tam nabíjala mobil🙂)aby ušetrila

lakebabe
14. apr 2024

@luccija takých poznám aj ja nas IT ak sa vo firme vždy pred odchodom sprchoval aby doma vodu už neminal 😆

thirstymonk
14. apr 2024

Oskvarky 🤟

muchotrafka298
14. apr 2024

@luccija to jak keby si mojho byvaleho kolegu opisovala. My mame v praci kavu zadarmo, tak on vypil 4 kavy denne, lebo bola zdarma.....podotykam, ze sam hovoril, ze kavu neznasa 😂

vyrovnanaosoba
14. apr 2024

@luccija ináč, môj kolega si nosil z domu aj dózy neumyte a tam umýval. Čiže ľudia sú rôzni. To, že nám jedol co sme si dali do chladničky, ani nekomentujem 😀

lakebabe
14. apr 2024

@vyrovnanaosoba 😂😂😂 buďte radi ze špinavé hrnce z domu nedoniesol na umytie.

lakebabe
14. apr 2024

@16zolik16 záleží ci si to máš kde zohriať a máš prístup k varnej kanvici. Moja kolegyňa si zvykla urobiť v práci kuskus preliala varnou kanvicou do toho buchla tuniaka, sunku, syrokrem alebo zeleninu do mikrovlnky a jedla. Ale ja som si nosila väčšinou pečivo s kadečim, ovocie ,zeleninu , smoothies .
Príp šaláty na studeno cestovinove. S kadecim.
Keď môžeš hriať tak hocičo co máš uvarene

muchotrafka298
14. apr 2024

@vyrovnanaosoba nemate v robote aj pracku??? Ze by si rovno aj popral, ked uz riad ma umyty 😂😂

rozculena
14. apr 2024

ja nepapám.

januarova
14. apr 2024

@muchotrafka298 píšeš zo srandy, ale u nás sa také deje. Upratovačky majú práčku a nosia si z domu prať veci do roboty 🙄

muchotrafka298
15. apr 2024

@januarova moralne dno prerazene…..doteraz som si myslela, ze top strop bola kolegyna, co pre 30 ludi na oslavu okruhlin doniesla 12 chlebickov a pol hodine co ich vylozila zvysne odlozila s tym, ze to berie frajerovi domov, lebo sa nezjedli 😵‍💫

leila82
17. nov 2024

@muchotrafka298 tak toto je des,pridám teda aj ja,moja kolegyňa si pravidelne nosí z práce domov dve až štyri 2litrove fľaše na polievanie kvetov a nesie tie fľaše cca 3km peši,pretože na bus peniaze nedá,ďalší kolega každý deň sprcha iba v práci a aj auto si umýva iba tam

muchotrafka298
17. nov 2024

@leila82 akoze tato diskusia ma dorazila ze uplne. Co tu dievcata pisali, ze pracka, ale tieto flase na kvety, tym si zabila..... Vies ona to ma mozno miesto posilky, ze ked tych 6 kg nesie 😂

ysseba
17. nov 2024

@luccija Fuuuha, tak to je extrém. Ja mám kamaráta, ktorý ráno vydrží na veľkú potrebu do roboty. Jeho odôvodnenie? "Nemíňam papier a vodu doma. A v robote mi za to ešte platia" Nuž, čo dodať? 😂

muchotrafka298
17. nov 2024

@ysseba ja mam taketo kolegu a este doda k tomu, ze "Vies kolko stoji toaletny papier?" Ked sa nesmelo cez kovid chodit do prace, on to nerespektoval a chodil tam na WC a na kavu, lebo zadarmo.

ysseba
17. nov 2024
muchotrafka298
17. nov 2024

@ysseba bohuzial ano. Rano pride do prace, ide na WC, da si kavu a nasledne za par hodin odchadza domov na home office.