Manžel kúpil toto mrazené mäso a keď prišiel z obchodu, všimli sme si, že obal bol poškodený. Nevedela som či to už bolo dlhšie alebo to manžel omylom v taške. Ale po rozmrazení vyzerá takto. Jedli by ste to?
Ja by som to nejedla. Je to z tesca? Tam je maso odpad. Minule som tam nasla mlete maso zabalene a polovica bola uvarena. Aj toto vyzera ze na to salalo teplo, uvaril sa kusok a asi prepalil obal. Radsej nie
Treba vratit.
To bolo mrazene? lebo toto sa robi ked je maso nezabalene v mraze, ja to volam spalene mrazom. Ak mu nic nie je, odrezala by som a hotovo.
vyhoď to,,, ved aj to druhe prso hore ma podla foto už trochu cervenkastu farbu alebo mi to skresľuje mobil,, ale ty musíš vedieť ako vonia a v rukách aké je 🤣
@juliacenc máš pravdu tieto veľké reťazce ak je mäso už,, skoro voňavé,, rýchlo mrazia alebo griluju 🤷♀️ pár krát som kupovala v reťazci mäso a na pekáči mi skoro nič nezostalo 🤣🤣 ale ved reklama welfare chov atď stačí
Ak by ti inak to mäso nevadilo a vyrušuje ťa len ten jeden kúsok, tak to môžeš normálne použiť. Je to len spálené mrazom, čo nemá žiadny vplyv na zdravotnú nezávadnosť.
Je z Coop Jednoty. Nesmrdí to úplne, ale zdá sa mi, že je to trochu iný pach. Nestojí mi to za možné tráviace ťažkosti.
ako píšu dievčatá, zle zabalené mäso takto zmrzne v mrazáku a akoby vyschne. Nič mu nie je. Biele odrež a zvyšok normálne použi.
To sa predávajú v coop mrazené prsia takto balené? Tak to som ešte nikdy nevidela 🙈
@janai1 ano v mrazakoch ;) u nas cerstve vobec nemaju napriklad.
Samozrejme by som ten kúsok odrezala ale bojím sa že je to cele nejaké kontaminované.