Jedli by ste toto mäso?

29. jan 2024

Manžel kúpil toto mrazené mäso a keď prišiel z obchodu, všimli sme si, že obal bol poškodený. Nevedela som či to už bolo dlhšie alebo to manžel omylom v taške. Ale po rozmrazení vyzerá takto. Jedli by ste to?

autor
29. jan 2024

Samozrejme by som ten kúsok odrezala ale bojím sa že je to cele nejaké kontaminované.

juliacenc
29. jan 2024

Ja by som to nejedla. Je to z tesca? Tam je maso odpad. Minule som tam nasla mlete maso zabalene a polovica bola uvarena. Aj toto vyzera ze na to salalo teplo, uvaril sa kusok a asi prepalil obal. Radsej nie

stanulienkat
29. jan 2024

Treba vratit.

simca06022011
29. jan 2024

To bolo mrazene? lebo toto sa robi ked je maso nezabalene v mraze, ja to volam spalene mrazom. Ak mu nic nie je, odrezala by som a hotovo.

zuzulka558
29. jan 2024

vyhoď to,,, ved aj to druhe prso hore ma podla foto už trochu cervenkastu farbu alebo mi to skresľuje mobil,, ale ty musíš vedieť ako vonia a v rukách aké je 🤣

zuzulka558
29. jan 2024

@juliacenc máš pravdu tieto veľké reťazce ak je mäso už,, skoro voňavé,, rýchlo mrazia alebo griluju 🤷‍♀️ pár krát som kupovala v reťazci mäso a na pekáči mi skoro nič nezostalo 🤣🤣 ale ved reklama welfare chov atď stačí

annm81
29. jan 2024

Ak by ti inak to mäso nevadilo a vyrušuje ťa len ten jeden kúsok, tak to môžeš normálne použiť. Je to len spálené mrazom, čo nemá žiadny vplyv na zdravotnú nezávadnosť.

autor
29. jan 2024

Je z Coop Jednoty. Nesmrdí to úplne, ale zdá sa mi, že je to trochu iný pach. Nestojí mi to za možné tráviace ťažkosti.

valiant
29. jan 2024

ako píšu dievčatá, zle zabalené mäso takto zmrzne v mrazáku a akoby vyschne. Nič mu nie je. Biele odrež a zvyšok normálne použi.

janai1
29. jan 2024

To sa predávajú v coop mrazené prsia takto balené? Tak to som ešte nikdy nevidela 🙈

simca06022011
29. jan 2024

@janai1 ano v mrazakoch ;) u nas cerstve vobec nemaju napriklad.