Jedlá pre deti zo škôlky

ivanka444
22. sep 2023

Ahojte mamičky,zaujímalo by ma ,čo rýchle a chutné pripravujete vyhladovaným deťom ,ktoré prídu zo škôlky , dajte nejaké tipy .

mamusa123456789
22. sep 2023

@ivanka444 'kakavkoo' a potom bud nejaký jogurt/Pribinacik alebo pečivo, včera pýtal cestoviny s kečupom, minulý týždeň si vymyslel hranolky

simona20201309
22. sep 2023

@ivanka444 a v škôlke papa, že je vyhladovany? Mojej dám ovocie, alebo jogurt a potom až večera. Véd v škôlke majú aj olovrant. Nemal by byt taky hladný 😮

beata_k
22. sep 2023

@simona20201309 Aj moje dieta chodi hladne. Pol krajceka tenuckeho chlebika na olovrant je nic.

beata_k
22. sep 2023

@ivanka444 Davam mu hustu polievku alebo pecivo. Ked sa stane, ze nie je velmi hladny, tak ovocie.

simca06022011
22. sep 2023

Moja nebyvala hladna, bola v sukromnych a najedla sa tam kolko vladala a neskor v normalnej skolke tiez neviem preco, vzdy v pohode vydrzala domov (viem ze aj duplu dostali). Ale deti cestou jedli ovocie, pecivo... nosili im mamy v taske. Doma klasicke vecere varene sme mavali, alebo plnene rozky, oblozene chlebiky, polievku.. v podsate ak nieco obedove ostalo, dala si.. cize ak by bola veeelmi hladna, asi by som ju proste len zobrala domov a dala jej riadne jest :D

kris_tin257
22. sep 2023

Ja musím vždy nosiť jedlo do škôlky, on papa pekne ale tie porcie tam mu nestačia vždy je hladný. Do škôlky vždy nosím ovocie, doma mu nakrájam mrkvu alebo uhorku to má veľmi rád a na večeru buď polievku alebo čo som varila na obed veľmi rád má rizoto 😊