jete tekvicové semiačka so supkou ci bez ked su solene?
Nejem tu tvrdu supku. Ale poznam ludi, ktori to jedia aj s tou tvrdou supkou.
ja som jedavala aj so supkou, az pokym som nemala zlcnikovy zachvat
@lindayaaa Áno, ja jedávam aj so šupkou. Keď sú dobre opražené a nasolené, tak sa mi nechce piplať s každým jadierkom. Nasypem si do "papule" za pol hrste a rozžujem to aj so šupkou. Ale hovorím, tá šupka musí byť chrumkavá, nemôže byť taká gumená, flexibilná.
Ale pistácie lúpem... 😉😀
Nejedavam solene, lebo supka by mi vadila a ked das zo solenych dole supku ostane ti v podstate semeno bez chuti, to si rovno mozem kupit tie natural 😃
Určite šupať! Ak zješ vacsie množstvo takýchto semienok aj so šupkou- budeš mat velke problémy na wc sa vytoto, zapekaju !. Nepreháňam - môj chlap na futbale zjedol sacik a potom na wc - pôrod - nemohol sa vykakat- 2 hodiny než sa mu to podarilo vo veľkých bolestiach a potom roztraseny išiel do postele a 2 h spal. Odvtedy si každú 1 ošiúpe .
@lindayaaa nie ..
Občas zjem aj šupu keď nejde dole ale nechutí mi to.
@chrobak7 bohuzial ano -bolo to z nich - boli na futbalovom zápase , kúpil množstvo pre 2-3ludi a zjedol ich všetky🤦♂️ Lebo ostatní nechceli … nie iba pár , hrsť keď si date doma pri Tv ….. ale naozaj veľa. Tento “pôrod” si zapamätal a každú si odvtedy šúpe alebo kupuje bezšupkové.
@lindayaaa samozrejme olúpeme a jeme