Jedávate tekvicové semiačka so šupkou?

lindayaaa
7. dec 2024

jete tekvicové semiačka so supkou ci bez ked su solene?

katica06
7. dec 2024

@lindayaaa samozrejme olúpeme a jeme

lindayaaa
autor
7. dec 2024

@katica06 tiez to lupem ale aj so supkou som mala zo 5 a boli dobre ale preco to potom solia 🤷🏼‍♀️

katica06
7. dec 2024

@lindayaaa ? ?Ako to lúpeš? Veď zahryznem, cítim slané jadierko sa otvorí a zjem semiačko

diewcatqoo
7. dec 2024

Nejem tu tvrdu supku. Ale poznam ludi, ktori to jedia aj s tou tvrdou supkou.

anega79
7. dec 2024

ja som jedavala aj so supkou, az pokym som nemala zlcnikovy zachvat

niekto2hy
7. dec 2024

@lindayaaa A preco solia pistacie?😎

chrobak7
7. dec 2024

@lindayaaa Áno, ja jedávam aj so šupkou. Keď sú dobre opražené a nasolené, tak sa mi nechce piplať s každým jadierkom. Nasypem si do "papule" za pol hrste a rozžujem to aj so šupkou. Ale hovorím, tá šupka musí byť chrumkavá, nemôže byť taká gumená, flexibilná.

Ale pistácie lúpem... 😉😀

lindayaaa
autor
7. dec 2024

@niekto2hy lenže tie su otvorené napoly ...

niekto2hy
7. dec 2024

@lindayaaa Ako kedy.

vanilkovazmrzka
7. dec 2024

Nejedavam solene, lebo supka by mi vadila a ked das zo solenych dole supku ostane ti v podstate semeno bez chuti, to si rovno mozem kupit tie natural 😃

lindayaaa
autor
8. dec 2024

@niekto2hy ja som este zatvorené pistácie nevidela predávať. To ze mas v balíku 15 zatvorených je nic😅

sonalove
8. dec 2024

Určite šupať! Ak zješ vacsie množstvo takýchto semienok aj so šupkou- budeš mat velke problémy na wc sa vytoto, zapekaju !. Nepreháňam - môj chlap na futbale zjedol sacik a potom na wc - pôrod - nemohol sa vykakat- 2 hodiny než sa mu to podarilo vo veľkých bolestiach a potom roztraseny išiel do postele a 2 h spal. Odvtedy si každú 1 ošiúpe .

elenajezova
8. dec 2024

@lindayaaa nie ..

januska12323
8. dec 2024

Občas zjem aj šupu keď nejde dole ale nechutí mi to.

chrobak7
8. dec 2024

@sonalove Neverím, že to bolo z neošúpaných tekvicových jadierok. Mne to nič nerobí.

sonalove
8. dec 2024

@chrobak7 bohuzial ano -bolo to z nich - boli na futbalovom zápase , kúpil množstvo pre 2-3ludi a zjedol ich všetky🤦‍♂️ Lebo ostatní nechceli … nie iba pár , hrsť keď si date doma pri Tv ….. ale naozaj veľa. Tento “pôrod” si zapamätal a každú si odvtedy šúpe alebo kupuje bezšupkové.