Ahojte maminy, chcela by som poprosiť o radu, môj malý ma 5 a pol mesiaca, prikrmujeme už od 4 mesiaca ale zatial papame len zeleninku na obed a zakaždým aj mliečko musím zatým dať, je stále taký hladný, pýta papať každé 2 hodiny,sme na UM, ako a čo dávate vyšim bábenam a aký mate denný režim s papaním?Kolko davate mliečka?ďakujem za rady
My sme síce kojení, tiež máme 5 a pol mes., ale tiež od 4.mes.papáme, lebo je veľký hladoš...jeme doobedu ovocie (jablko, hruška, slivka, banán, čučoriedky, broskyňa, marhuľa), naobed zeleninku (zemiak, batát, mrkva, karfiol, kaleráb, petržlen, červená repa, ryža), alebo zeleninkovú polievočku z toho, čo som písala a k večeru ovsenú kašu, ryžovú alebo nejakú inú. Po mesiaci zeleninových príkrmov už môžeš začať pridávať mäsko a vaječný žĺtok.
mozes pridat olovrant al. desiatu ovocie...popr. na vecer kasu ....moja ma 9 mesiacov a doteraz davam po obede este trocu mlieka...ked mala 5 mesaicov popri obede zeleninovy prikrm 200-250g vypila za den este liter mlieka...
hej v podstate je to skoro to isté, možno chuťovo pre to babo iné ale inak ani nič.
ahojte mam 5.mesacnu dcerku a uz papa zeleninku chcela by som sa spytat dal uz niekto aj tekvicu ?
@polenta6 odporučam kuknut u autorky albumu ma tam recepty možno ta inšpiruje,,,,toto samozrejme nie je vhodne pre tak male dieta...link je na to aby si si to našla.....
dakujem
@polenta6 áno ja dávam mojej dcérke tekvicu, veľmi jej chutí, skúčala som aj mrkvičku, brokolicu, zemiačky
par receptov najdes na www.hladnyhrosik.sk
dakujem vàm 😉 😅 😵
@adika11 mozes aj slepaci vyvar so zeleninkou rozmixovanou,...a pomaly aj nejaku vyzivu,alebo nastruhane jablcko