Jedálniček deväť mesačného bábätka

zuzik4884
19. mar 2013

Ahojte mohli by ste mi poradit ?? dcerka bude mat 9 mesiacov...a neviem ako dalej je davat papkat...ake dalsie jedla mozem nahradzat miesto mliecka..
ranno si da mliecko na tak o 9 hod vyzivu s piskotmi,,,sem tam kukuricnu chrumku na obed zeleninu s maskom...tako 12 hod 13 hod...potom tak o 16 hod mliecko a potom o 8 hod zase mliecko..

ze ci by som uz nemohla 16 hod olovravt jej dat daky jogurtik ale to ovocie,,a vecer kasu do flasky? viete poradit co vy davte papat?este nemam zubky..papme aj rozecek ozuzlavem skor a korku? a keby som chcela dat malej kasicku do flasky aka je najlepsia???dakujem alebo mam jejd dat kasu lyzickou a potom zapit mlieckom a ist spat ? dakujem

matozazzo
19. mar 2013

chlebik, rohlik je tvrdy, ak, tak len stredok. A na rohlik maslo, syr, tvaroh äak ste uz skusali), inak kludne uz aj jogurt, ale vsetko postupne, aby si videla, ci nie je alrgia. Na obed polievocky, zeleninove, s maskom, cestoviny, ryza, zemiaky. Kasu vyskusaj najprv napr. amiesto olovrantu, aby si videla reakciu, mne po nej vracala... :(
Ale ako pisem, postupne, nie naraz, uvidis, co jej chuti 🙂

raszuz
19. mar 2013

@zuzik4884 ja som teraz posledné dni dávala malému miesto mlieka na olovrant ovocnú kašu, primiešala som do toho aj kúsok kivi, mala som obavy, čo to spraví, ale musím si zaťukať, zatiaľ je ok

sante81
19. mar 2013

@zuzik4884 jogurt biely smotanovy, alebo jogurt a 2-3 lyzicky vyzivy + piskota, marina keksík, alebo chlebík s maslom, syreček bambino, domáci dzem, na večer dávam malej krupicu- ma tiez 9 mes. polievky zeleninové aj na večeru, ked bol na obed masovy prikrm. chlebík dávam aj na ranajky ked ma na olovrant vyzivu. pozri recepty jedálnicky na internete, je tu toho vela