Ahojte maminy, chcela by som poprosiť o vaše rady, čo dávate papať vašim detičkám, dnes ma naš drobec 7 mesiacov .Kupujem mu presnidavky, alebo dávam ovocie, - banán, jablko, na obed ma zeleninku - maso, akú zeleninku môže jesť, aké obilniny?Skušali sme zemiak, ryžu, cestoviny , čo by ešte mohol?Poradte nejaké receptíky, varím stale dookola také jednoduche , zelenina + maso + zemiak, ryža...a to pomixujem a ovocie tiež len klasika pomixujem samotné alebo dam presnidavku.Ako sa robia nejaké kaše, alebo nejaké ovocie zo zeleninkou alebo čo by som mu mohla davať papť?Ďakujem
ja som skoro kazde rano varila psenovu kasu a mala uspech 🙂 so susenym ovocim, cerstvym, vyzivou neskor s tvarohom , jogurtom.
@adika11 moze aj pseno,quinoy,ovsenne vlocky, bezvajecne cestoviny.
hokkaido,cervenu sosovicu,ja som davala,i pohanku a baklazan okrem tych beznych typu brokolica,kalerab. Masko uz na striedacku s varenym,zltkom,vsetko na,pare,alebo dusenie na vode,na,zaver pridat kusok,masla ci kvapku oleja,to uz moxe a masko domace kuracie(z overeneho zdroja),morcacie,telacie,kto ma,pristup,i jahnacie ci kralicie moze davat. Bez akejkolvek soli ci korenia kvoli vyvijajucim sa oblickam (az do 2rokov trva ich vyvoj).
ja som z toho vzdy kuchtila, smerom k roku pridala i paradajku,bylinky a kusok rybky.