Ahojte kočky, potrebujem poradiť s našim papanim🙂 moja malá nechce ochutnať žiadne jedlo a stoho vypliva nás obmedzený jedálniček cca 7.00ranajky- jogurt, vždy. 9.15Desiata-presnedavka,vždy, 11.40obed- vždy rovnaké cestoviny alebo kaša s omackou, 15.30olovrant- polievka,vždy. Na večeru18.00 kaša a pred spaním 20.00ešte mlieko. Takto je.e vždy všetko rovnako dookola, keď jej niečo zmením tak sú boje alebo to vzdám a nič nezje
No ak jej chutí iba toto tak jej to davaj stale dookola,obje sa toho raz. Moja dcerka tiez papala stale to iste dokonca niekedy nechcela vobec nic vsak ked bude hladna zje to co jej dam povedala doktorka a mala pravdu,nikto este po dni,dvoch bez jedla neumrel. Vydrz to pride to samo
Ahoj😊 aj mi mame stale to iste syncek nechce nic nove na vsetko co nepozna povie neee 😊 a co pije ?
Napisem ti aj nas jedalnicek casy su iba orientacne
8:00 presnidavka
10:00 jogurt
12:00 obed (zeleninka plus masko, obcas ryza)
14:00 nakojim a ide spat
16:30 banan s jablkom alebo hruskou
18:30 puding alebo presnidavka
20:30 to co nedam o 18:30
22:00 nakojim a ide spat
Niekedy zje na obed aj polievky
Kase nelubi ani krupicu
Na ranajky ma niekedy pecivo
Vodu pije iba dojcensku vodu nie caj
Este som nedopisala uz mi to poslalo😁 cez den este papava chrumky kukuricne alebo piskotky 😊 a ma 20mesiacov
a keby si skusila po troske davat do tej polievky alebo do cestovin nieco ine?...len kusok masa a o par dni pridas na mnozstve...atd?
Ahoj,tiež máme 20m. pije cajik od sunaru alebo vodu, sem tam si cucne dzusiku, mäsko má v omáčkach takmer vždy striedam to s vajíčkom, no musí to byť total rozmixované inak nechce, akokeby jej vadilo kusat ale pritom cestoviny zje celú. Ale napr.nikdy si neodhryzne ani s chlebíka a keď ju nutim tak sa tvári ako keby ju to pálilo na tvári🙂
Aj ja mu mixujem ale pecivo pekne papa😊 ale on od zaciatku lubil rozky normalne v siedmych mesiacoch hryzol cely rozok 😁 a nevyskusala si po kuskoch davat chlebik/rozok? Take kusocky stred iba odtrhavat a davat do ust? Majko tak lubi, vytrhava si to tak sam😃
Ked ma rada jogurty,tak jej k jedlu dávaj jogurt. Napr. pečené zemiačky, mrkva a masko na male kocky, napichneme na vidličku, namočíme do jogurtu. Možno ju to aj bude baviť. Ja dávamku všetkému jogurt,čo nechce jesť. Ale my teda jeme vačšinu
tak to mas lahke... ten moj dva razy po sebe to iste ani nechce zjest :D ani tak dobre ani tak... musim stale vymyslat co navarit