Baby,je toto určite pohánka?
@dracikdrahosko vďaka!
Prosim ta odkial mas tuto svetlu pohanku?To je ta lepsia.....
@77daniela77 práveže si už ani nepamätám čo to je nieto kde som to kupovala 😣😀kedysi dávno som mala "záchvat zdravého stravovania"...parkrar som si ju urobila ale ani si nepamätám či mi to chutilo😂dúfam že je ešte dobrá 🤷
Je dobra na cievy,krcove zily,ja to chcem zacat jest len kvoli tomu,len ju zaradit obcas do stravy.Zo mna vegetarian nebude 😂Citala som ze svetla je lepsia kvoli rutinu.
@77daniela77 v priebehu týždňa plánujem pogooglit nejaké recepty a vyskúšať niečo nové,ak sa.mi vydarí,tak ti pošlem recept😉
Dakujem,ja som to uz pozerala,nic sa mi nezdalo,len uvarena ako priloha namiesto ryze.Ak by bol nejaky dobry recept ,budem rada 🙂
Najľahšie, ako ju prihodiť do jedálnička, zo začiatku po troche, lebo ma zvláštnu chuť, ktorú nemusíš oceniť a odradí - raňajková ovsená kaša, do nej trochu pohánky a s jogurtom napr. Alebo ja ju pridávam do ryže vždy, to množstvo chuť nezmení a to zdravé tam je - na 1šalku ryže tak 2 pol. lyzice pohánky a robím ako ryžu dokopy. Dobrú chuť!
@seva22 hej, je to pohanka. Aj ja mam takuto doma 🙂
@mirro Ako to prosim ta robis?Das do vody a povaris?
@77daniela77 áno, dam variť zemiaky nadrobno nakrajane, po pár minutach pridám umytu pohanku, dodochucujem nakoniec. Muž si nato dá ešte opraženú cibuľu.
@mirro vcera som to tak robila,zvlast som orestovala cibulu,po uvareni to dala k nej,este trochu robila spolu.....aj muzovi to chutilo,vyborne,dakujem,lebo tie zemiaky ma vobec nenapadli ze by sa dali s pohankou.Budem to uz robit castejsie.
áno, je to určite pohánka🙂