Dnes som 1x v živote kúpila avokádo. Bolo označené ako 'ready to eat'. Zvonku pekné, bez poškodenia, mierne mäkké a takto vyzerá zvnútra 😬 je to ok?
takéto mäkké mám najradšej.Hned z toho môžeš hocičo spraviť.Tie tvrdé ani nikdy nekupuj kým to doma dozreje prejde aj pár dní
Za mňa je toto už prezreté , keď ma vnútri tie hnedé vlakienka ale stále jedle. Lepšie je trafiť trošku tvrdšie a je vnútri len krásne zelené
ide mi o tie 'čiarky' - ako tráva 😝
takže ho môžem zjesť? nesmrdí, ani nič 😉
Ja take uz nejem. Podla mna nie je chutné.
Ja keď otvorím a uvidím toto tak ma normálne napne príde mi to nechutné. Kupujem si tie na ktoré treba ešte doma čakať. Viem kedy je to akurát
je to moja prvá skúsenosť 🤷🏻♀️ snáď sa mi nabudúce podarí kúpiť lepšie..
Je prezreté, ale keď ho zješ nič ti nebude. Ja takéto už nemám rada 😏
Da sa to jest, ale chut je zla.
Prezreté, ale neotavis sa
Ja avokado vyberám tak že tu mini stopku odlupnem . Ak vidím že to neni pekne zelene znamená to že už je aj vnútri zle. Zatiaľ som vždy podľa toho sa trafila. Ak chcem priamo na konzumáciu vyberám najprv podľa hmatu jemne mäkké že nie tvrdé ako kameň a potom pozriem tu stopku. Podľa niekoho možno na hulvata ale hnilé alebo prezrete avokado nech si ten obchod necha… lebo na začiatkoch som sa aj ja takto okafrala veľa krát po sebe a nakúpila už aj pomaly hnilé 🙄 do kým som tento trik nenašla na internete 😂
Snažila som sa ho rozpučiť vidličkou, ale tých vlákien tam bolo príliš veľa a manžel s dcérou skrútili pusu, že to jesť nebudú, tak skončilo v koši. Skúsim zajtra kúpiť nové.
@dominika7990 😉 ono bolo jemne mäkké, práve preto ma oslovilo, že také má byť podľa odporúčaní. Nevadí, jedna zlá skúsenosť ma neodradí.
Len neber tvrdé byva take viac menej bez chuti. Keď aj nájdeš toto tmavé tak tvrdé a iné že nebude tak cca 3 dni nechaj doma a až potom papajte 🙂
@dominika7990 ďakujem ♥️
Ok