Baby prosím vas je tento ananás dobrý alebo je to. Pleseň? Zatiaľ všetky mali v sebe takúto hviezdicu
To nie je plesen
Vyzera normalne.
Také biele hviezdice sú v ňom
normalny ananas
To je normalne. Co mas ananas prvykrat?
To budu nejake "korienky" tych obalovych "listov". Plesen by snad nemala vsade uplne rovnake tvary.
@petulda333 čakala som že nejaká drzana sa ozve. Píšem že zatiaľ všetky mali v sebe toto biele ale neriešila som. Teraz to idem jest s dietatom 20 mesačným!! Nato je toto fórum aby som sa opýtala ak niečo chcem vedieť. A keby som ho jedla prvý krát tak čo? Som niečo menej ako ty?
A to si myslis,ze vsetky ktore si doteraz mala boli plesnive? Videla si plesen niekedy? Je to normalny ananas. Pisem to drzo uz 3 krat!!
Normalny anas
Ďakujem za normálne odpovede. Už ho jeme 🙏
V tom linku je nieco uplne uplne ine 🤦
@petulda333 tiež sú tam biele škvrny ja ich mám tiež okolo tých bielych hviezdic.. Ale už som sa najedla takže zbytočná debata s tebou 🫣
To co mas ty je normalne,je to z tej supky. Ona mala plesen dnu aj von. Ziadne hviezdy 🤦
Takému malému by som ananas nedávala ☝️
@stellarstar dôvod? Veď má 2 roky pomaly.. Dávam mu jesť všetko okrem húb a plesniveho syra
Nedaj vela a pockaj, co to urobi. Na ananas je aj vela dospelych alergickych
@mk1111111111 Aj moja je alergicka a netušila som to do jej 5tich rokov, dokonca ani čerstvé jablko a mrkvu nemôže, len tepelne spracované
Pleseň nemôže rásť bez vzduchu...
@mk1111111111 aj ja som alergická, vyhádze sa mi jazyk ale zjem ho aj tak 🫣 a viem ako zavadzať takéto potraviny ☺️
Tebe nerobi dobre a aj tak to jes? Matička skákavá 🙄🤦♀️
@stellarstar a? Preboha.. Umriem z neho
Len ci to nie je s tymi "premnozenymi" alergiami v sucasnej dobe prave tym, ze [vcas] neprichadzame do kontaktu s domacimi (a nedomacimi) zvieratami, s nedomacim ovocim a zeleninou (z dovodu prilisnych obav z alergickych reakcii) a nase organizmy sa s tymito faktormi nenaucia vysporiadat. Aj sucasny prehygienizovany zivot ma podla mna aj negativne dosledky. Ale neznevazujem silnych alergikov na nieco konkretne, kde je eliminacia a prislusna liecba, samozrejme, na mieste.
@madeincssr mne sa vyhádže jazyk a do pol hodiny je to ok. Snáď si ten ananás môžem dať keď mám chuť, veď neumriem z toho. Otec ma alergiu na orechy, tiež sa vyhádže a normálne ich je.. Neviem prečo robiť drámu z toho.. Že matička skákava a podobné komentáre? Ľudia sú precitliveli
ten anannas je hlavne nezrely, a nie plesnivy
Ty sa pýtaš na absolútne normálny ananás či ho môžeš dať decku lebo sa bojíš ze je plesnivý a potom píšeš ze ľudia sú precitliveli. No dobre veď nemusím rozumieť všetkému