Kupovaná dnes, je to morčacia šunka a príde mi, že je žltšia v tom spodnom rade, v hornom má žlté okraje, fotka možno trochu skresľuje. Budem vďačná za rady, či ju vyhodiť rovno alebo čo s ňou. 💗
@mackavovreci Ja by som ju ovoňala.
ja by som to vyhodila pre istotu, alebo vrátila ak je obchod blízko
A ako vonia/smrdí/páchne? 😁
Veď ochutnaj kúsok či je kyslá alebo čo...ako to podľa fotky zistíme 🤔
@mackavovreci daj posudit partnerovi. On ju ovonia a podla mojho odhadu bez problemov zblajzne 😉.
@mackavovreci voňala som ju, a prišla mi byť normálna, len ten vzhľad ma trochu zarazil, ale tak pokiaľ je vôňa ok, asi by nemala byť zlá, len som sa chcela uistiť.
A nie je morčacia šunka takáto vždy? My teda kupujeme veľmi zriedka...ale mne vždy príde taka...
@klarissa25 ja vôbec neviem, tiež som prvýkrát po dlhej dobe kúpila, preto sa aj skúsim pýtať 😄
@mackavovreci morčacia šunku máva vždy takúto čudnú farbu😁 ak nesmrdi je ôk podľa mňa
@mackavovreci není ok ma zlu farbu
Vrchna je dnesna, spodna vcerajsia.
Vyzerá to ako šunka, ktorá si už čo to odležala nakrájaná. Nie pokazená, len zmenila farbu.
@mackavovreci ak máte možnosť kupujte len v jednote, vydrží dlho a je výborná.. tieto už nekupujem, smrdeli po 2 dňoch
Ona ani nemusela byť nakrájaná, len proste vrchný obal odbalený a to druhe koliesko je prvé zo stangly. Bežné šunky menia farbu keď je zle zabalená
@mackavovreci určite ju vyhoď
@mackavovreci veď to necítiš? Najlepšie podľa čuchu sa určuje čerstvosť.