Je možné dať si Nutrilon do kávy?

8. nov 2023

Zeny mame doma mesiac neotvoreny nutrilon z čias kedy hrozil nedostatok MM. Muz sa ma dnes s plnou vážnosťou spýtal ci si ho môže dávať do kávy miesto sušeného mlieka 😃 co vy na to?

ikonica
8. nov 2023

Ze mu ta kava asi nebude chutit...

lenkakoc444
8. nov 2023

Sak nech si da 🙂 podla mna to vyleje ale aspon bude kludny, ze vyskusal.

masinka
8. nov 2023

Ak mu to bude chutit, nech si da, otravit sa neotravi a skoda to vyhodit. Inak by som z toho skusila spravit palacinky.

aylinn
8. nov 2023

Ja som to tiež robila keď som nemala mlieko do kavy. Nech si ho ale zarobí normálne ako mlieko až potom nech ho dá do kavy 😄 nech nedáva do kavy prasok lebo to je humač , aj to som skúšala

stanka_k
8. nov 2023

Mne to bratia pojedli, keď som mávala u rodičov "rezervu" robili si mliečko a asi im teda chutil. 🤷🤔🙈😀

tehotna40
8. nov 2023

Kávu bez mlieka nevypijem a raz som to vyskúšala, káva mi nechutila, bola akoby mastná alebo ako to opísať. Šla do záchoda 😀 ale nech vyskusa, každý má iné chute

janka_266
8. nov 2023

Nechcete ho niekomu radšej darovať?

angeli121212
8. nov 2023

Zarobíš ako obyć mlieko a vyskúša možno mu zachutí. Inak ja ho používam pre malého do nemliečnych kaší a sú chuťovo dobré tak ak jete instantnú kašu aj tam môžeš skúsiť

euka210
8. nov 2023

Fuuj...ved UM je uprimne hnusne, to nie je ako susene mlieko

kate_cs
8. nov 2023

Moja kolegyňa to takto pila. Bola som zhrozená, že pije nesku s cukrom a ešte toto mlieko do toho. 🙈 ja potrebujem kvalitnú čerstvo zomletú kávu, neviem si predstaviť ako toto chutilo.

top_manazerka
9. nov 2023

Môj otec tak minul dve plechovice UM čo mi ostali po deťoch. Normalne si to sypal do kávy, chutilo to uplne normalne. Pribral z toho 4 kg 🤣🤣🤣

zuzanka.zuzu
9. nov 2023

môj muž to tiež skúsil a vraj fajn. ale skôr daruj do útulku, niekde na FB som videla výzvu že zháňali (mne by to inak nenapadlo zarobiť zvieratkám)