Prípadne nejaký iný o ktorom neviem. Máte skúsenosti? Neviem sa rozhodnúť 🙂 Ďakujem
@misuka05 toto by aj mna zaujimalo, aky si napokon kúpila?...dakujem
@dadulienka beabu a som velmmi spokojna, avent je podla mna predrazeny, v nom sa neda ani ryže ani cestoviny sprabiť tak ako v beabe🙂
viem, že otázka znela inak, ale ja si myslím, že je to zbytočná vec v domácnosti naviac.... ja mám parný hrniec, ktorý bol v sade k riadu a ponorný mixér k tomu a spraví to podľa mňa rovnaký výsledok ako takéto špeci mixériky. A na ten čas, čo sa to používa sa to podľa mňa neoplatí. Ja som začala prikrmovať, keď mal malý 6,5 mesiaca a v 10 mesiacoch mi už papal pokrájanú stravu.
@misuka05 Počuj na amazone čítam vela pozotívnych aj negatívnych recenzii...a tie ma dnes dostali...už som chcela tu Beabu kúpiť----ale údajne a to písali viacerí je tam nejaka konštrukčná chyba...lebo vzniká v nádržke pleseň... aku maš skusenosť?...lebo že im začala nejaka hneda voda vytekať....čo však tažko povedať...lebo aj ked paríš jablko ide hnedá voda...ale že pozreli do nádržky a bolo tam ,,čierne" a hoci to čistili octom ako píšu tak to nešlo.... Inak Avent sa dá teraz kúpiť za 80 evro...a Beaba tá malá najmenej za 106e...
Tak v obchode je jasne Avent aj za 157...vsak poznám....
@aadulik2110 No ja som sa takto pri druhom rozhodla...ale na základe too čo som písala začínam zvažovať ,,že sa idem trápiť" dalej...
Jasne aj parák je dobrá vec ( inak ak máš nejaký dobrý overený ) poprosím prepošli link...
ale mne ide o to , že čo sa mi najviac páči...že podla typu jedla to nastavíš a varí aj vypne sa to samo....ja mám najvačší problém niečo dokončiť...pri 2 detoch...začnem 5 vecí a nedokončím nič....stále odbieham....
A to je super že ti je pokrájané...každé dieťa je iné...moja len v8 mes. prestala jesť...a som bola rada, že jedla vobec niečo pomixované...mapr. naučila sa jesť jablko bez pogrcania alebo vyplutia asi až ked mala 2 roky... samozrejme som denne to skúšala...ale ona ani nepila a proste doteraz ej problém... odkryzne si 3x z jablka a už mi to dá naspať...napr... tak sa len modli nech aj ,,Druhé" máš také isté ,,jedlé" 😀
@dadulienka No takže takto, kamaratka má avent, je z toho čistenia na nervy, akurat dnes sme sa o tom bavili ( @jadinka) možeš sa jej opýtať, ide ho predať. Ono je to hneď špinavé ti sitko či čo, ťažko sa to čistí, ja aventovy nemam takže viac ti neviem povedať. Čo sa týka beaby, celý systém je velmi jednoduchý, taktiež to čistenie. No a nie žiadna čierna voda a ani pleseň, či iný problém, a teda nikdy som o tom ani nepočula.. Viacere baby tu na MK mali/maju beabu, naozaj vždy len pozitiva písali čo ho využivali. Ale v podstate nemusíš kupovať beabu ani avent, ale stačí obyčajný hrniec a parák (mám odskušane aj to) a uvariš tak a potom len rozmixuješ mixerom. 🙂
parák overený od značky Fackelmann 😉
@misuka05 No ved TU som čítala len samé dobré recenzie...tak nechnapem... A parak a hrnec to som vzdala už pri prvom...kym sa mi tam napr. uparila ,,mrkva" mi tam x voda sa vyparila...a hrnec sa pálil...takže som varila vo vode...
Len teraz tak chcem že variť budem pre dcéru a muža a nechce sa mi ešte 3 hrnec variť pre syna... tak som chcela nech varím ja pre nich dvoch a Beaba pre syna... 😀
Tak neviem asi to aj risknem s tou Beabou..:🙂 hovoríš že sa to dobre čistí?...lebo aj to ma tam take dierky...
@dadulienka presne!!! na nervy som z toho bola, aj kedsom kontrolovala a dolievalavodu tak sami pripalil🙂taksomto vzdala a kupila beabu 🙂 a somfakt spokojna 🙂to čistenie to maš raz-dva umyte.tam su dierky aleneni su prťavé,nič sa v tom nezachytí, len pod vodou jednoducho s hubkou umyješ. A potom z toho velkeho v čom to potom pomixuješ,tak tam treba dať dole tie nože pri čisteni, ale to je tiež šuťomba,však uvidiš 🙂))
No ja vždy pozeram recenzie a tu bol dosť vela 329 a z toho vela pozitívnych vyše 100 ale aj 58 negatívnych až vyslovene zlých kuk
http://www.amazon.com/Beaba-Babycook-Baby-Food-...
Tak len dufam ze natrafím na dobrý kus...
@misuka05 A tá nádržka je prosím ta kde...lebo vštci tam píšu o nádržke že sa im zdalo všetko OK azž kým nepozreli do nádržky... tak to sa dá v poho čistiť?... a
@dadulienka nadržka je to hore na lavo, kedpozrieš nad napis babycook 🙂..to odkrutiš a tam sa naleje voda. To vyčistiš naj tak že to daš prevariť s tym octom či kyselinou citronovou 🙂..priipadne ešte kefkou 🙂
@misuka05 a ako často to čistievaš aby si to mala ok...idem to asi kupit, tak nech sa mi nestane to čo tým píšu... 😉
Inak dakujem...som bola total sklamana...že to tolko obzerám a nakoniec nekúpim...
@dadulienka tak ja som to ešte ani raz nečistila, staleto je čiste 🙂 a neni začooo držim palce nech si spokojna🙂
@misuka05 wau tak to museli mať asi fakt nejaku ,,vadnu" seriu....Dufam, ludia pisali že už po mesiaci to mali čierne...že tam nejako to jedlo muselo do nadržky pretekať...
velmi pekne dakujem a ak by som ešte bola z toho ,,blba" ked kupim sa ozvem...super že si sa hned ozvala ...fakt dakujem..
@dadulienka neni zač🙂ateda netušim akoby sa tamdostalo to jedlo do nadržky 😀ale to pisali nejaki čo američania?😀lebo ti napchaju aj zvierata do pračky či mikrovlnky,takže možno napchali do tej nadržky aj niečo ine ako vodu 😀 a myslim že budešspokojna🙂
@dadulienka hej asi môžem byť rada, že mám takého jedáka.... a čo sa týka paráku.... tak ja nemám špeci parák, ale súčasťou hrncov, z ktorých varím je aj jeden hrniec, čo má dierkované dno a sedí mi na všetky veľkosti hrncov, čo boli v sade, takže ja som varila tak nad parou a potom mixovala.
@dadulienka urcite nekupuj Avent, som z neho na nervy, ako pisala @misuka05 zle sa umyva, miniem asi 100 litrov vody kym ho umyjem a ak ho neumyjem do 10 sekund jak navarim, tak zajde a potom miniem 200 litrov vody ☹ no nopriek tomu stale nie je cisty..ja som si uz kupila parak a pekne malemu na nom parim, je s nim menej roboty..
Ja mam beabu a som veľmi veľmi spokojná, mám nadstavec na varenie ryže a využívam ho aj na prípravu pšena, cestovín, ryže a iných vecí. A teda domáce kaše robím, nekupujem žiadne. Ja napríklad sama papám často dusenú brokolicu a mrkvu a malej budem dusenú zeleninku dávať ako prílohu stále, takže využijem na dlhšie 🙂
@sowicka A maš tu klasiku alebo tu vačšiu Solo...ešte to riešim či nekupiť už tu vačšiu ale som na 90% presvedčená na tu menšiu.. 🙂
@jadinka dakujem už som počula o tomto... veru nepoteší 😒
@dadulienka mam klasiku ten jednomixer, použivam ho síce len mesiac ale som nadšená, kaše všetkého druhu všetko domáce, pyré všetko robím doma, nič nekupujem, ja som teda spokojná.
@sowicka jasne jedno mixér, ale aj tie su dva jeden menší a jeden vačší . Preto sa pýtam, či ten menší stačí...diky
@sowicka @misuka05 @jedinka babeny toto som objavila a tusim sa mi to najviac paci...aj znacke celkom doverujem, nasla som aj na mall -e ze je dozivotna zaruka...
Idem to este studovat...ale polovicne variacie a najma ohrievacie od beaby casi...no len nevidim ziadne recenzie na to....ale este som nekukala moc.... 😉 Co vy na to? kukam aj cena naj...
http://shop.babetkovo.sk/index.php/multifunkcny...
No pisem ako hotentot....pozeram ušetrenie času oproti beabe o polovicu skoro... najma na ohrievanie len 4min... len som sa este nedopatrala ako sa zmrznuté jedlo tam vari/zohrieva...
@dadulienka tak o tomto som ani nevedela 🙂 tiež nevyzerá zle 🙂
Ahojte dievcence. Tak co ste si nakoniec kupili? Tiez premyslam ...
Úplná zbytočnosť, jedno aj druhé. Tiež som nad tým rozmýšľala, ale nakoniec parím na normálnom paráku, kde sa knedle zohrievajú. Ak dám pod to dostatok vody, tak nieje šanca, že sa hrniec pripáli... A hlavne mi nezavadzia ďalší krám v kuchyni.
Predvcerom sme kupili Avent a dnes som v nom druhykrat robila malemu mrkvu. Neviem ako, ale na tom bielom vrchnaku ostali oranzove skvrny zvrchu aj zospodu. Nejdu umyt. Uz davno som nebola taka napalena. Hlavne, ze je to neskutocne predrazene.
Ahoj,ja mám a používala som avent a bola som s nim velmi spokojná až na to že to dierkované sitko čo sa na nom varí sa dost zle čistí a hrozne to zachádza od farebnej zeleniny.To je ale detail.Inak spokojnosť.