Ahojte, tlačí má čas, nestíham, potrebujem tortu na zajtra, je kúpený korpus chutný? Plnku plánujem pribinacikovu. Videla som v Kauflande korpusy, máte ich vyskúšané niekto? Alebo ak nie, ktorý kúpený je podľa vás dobrý? Zachráňte ma😢
@syslik81 čo znamená, ze by trúba neupiekla?
môžeš poliať šťavou s kompotu alebo sirupom s troškou vody aby si nerozmočila korpus.
Pravidelne kupujem ci kaufland alebo tesco a som spokojná 😉 len daj pozor, niekde je 1poschodovy a niekde 3poschodovy
Raz a už nikdy..pozri si zloženie a presne to tak aj chuti.
2x som ich kupila a hrozné. 1x som ich natrela len džemom aj tak boli suché, väčšina išla do koša. 2x som zvhlčila a rozpadlo sa to celé, zase to išlo do koša. A chuťovo nič moc.
@ladynina vyhrali sme dva také v kauflande, tortu z nich som sa neodvážila urobiť ale podrvila som ich, pridala džem a mascarpone a spravila som z toho také gulicky. No ale čistá umelina, ako tie kupované koláče čo majú spotrebu rok a keď otvoríš obal tak ta ovalí plastový smrad.
Upiecť korpus trvá so všetkým pol hodinu...
Ja ked robim detom tortu. Tak kupim. Ale zazrak od toho necakaj. Aj to som len asi raz spravila ze cisto korpus. Inac dam len na spodok. A potom dalsie vrstvy radsej klasicke detske piskoty naukladam.
vzdy kupujem korpusy -moja truba by neupiekla ... a nikdy nebol problem ... su suchsie takze ja zohrejem ovocie s cukrom rozmixujem a potriem aby boli vlacnejsie