Jablková štrúdľa

23. mar 2024

Baby robíte niekto štrúdľu z lístkového cesta ale toho čo staci len vystrieť ? Je to dobré? Lebo sade v receptoch čítam že lístkové cesto rozvaľkáme . Je v nich nejaky rozdiel ?

pribinak
23. mar 2024

Kupujem to zvinute do takej tenkej Rolky. Je uplne v pohode

minenkak
23. mar 2024

Iba z toho

barka1
23. mar 2024

Nie je. Len je dražšie. A keď ho mám, tak ho aj tak trochu natensie vyvalkam. Mám radsej tensie cesto a viac náplne.

jablkovastrudla
23. mar 2024

Ano robime tak uplne bezne 🙋🏼‍♀️

martul
23. mar 2024

ja aj to ešte trochu rozvaľkám. A pozor, jablká sú dosť mokré, ja dávam na cesto trošku strúhanky alebo rozdrvené piškóty.

lelelienka
23. mar 2024

Robim z hotoveho rozvalkaneho cesta na papieri na pecenie, bud davam iablcka, alebo kombinaciu visne+gastanove pyre,a poradim ti, od prababky som sa naucila, ze zakladom dobrej strudle je vela masla a posypka, ktora vsaje vlhkost, cize ja navrstvim ovocie, posypem na prasok rozdrvenymi marina keksami, zistila som ze je to ovela lepsie ako struhanka a na to vela masla a mleta skorica. Nikto neodola ked to dam na stol, najma tej s gastanovym pyre 😉 Skus.

autor
23. mar 2024

dakujem všetkým
@lelelienka super dakujem za tip 🙂