Inšpirácia - ako spojiť tortu pre manžela a dcérku

6. júl 2024

Ahojte mamičky.
Onedlho budú mať manžel narodeniny, aj dcérka, oslavujú krátko po sebe, tak im spojíme oslavu, ona bude mať jeden rok a manžel 30. Z viacerých dôvodov by som chcela len jednu väčšiu tortu, neviem však ako to spojiť, skombinovať, aby to pôsobilo pekne a nie prekombinovane a zároveň to vystihlo, že obaja oslavujú. Teda asi skôr niečo úplne jednoduché.. myslíte, že to nebude pôsobiť blbo? Poprípade, ak by niekto mal niečo podobné, ako inšpiráciu, bola by som rada.. ďakujem veľmi pekne ❤️🙂

angel993
6. júl 2024

Ja som robila mužovi aj synovi. Jednoduchá okruhla torta, na jednej polovici boli klávesy (manžel), na druhej bola cesta a autíčka (syn). Fotku som nenašla ale skús pozrieť na Pintereste.

veron57
6. júl 2024

My sme mali takto, syn mal narodky a dcera krstiny

adrianasmolko
6. júl 2024

ahoj
ja by som dala upiect nieco neutralne a len by som vymenila sviecky
mala tomu aj tak este velmi nerozumie tak si sfukne jednu pofotis a vymenis cislo
ja to tak robim mame sice dvoch chlapcov ale su kratko po sebe tak stale mame spojenu oslavu sfukne jeden svoje cislo a potom druhy

petulda333
6. júl 2024

Ja si viem predstavit aj takuto. Plus este jedno poschodie,tiez takto farebne poschodie. Na modru dat dole,ako aj na obrazku,30 a na horne poschodie na ruzovu cast 1. Torta je jednoducha,krasna a kazdemu bude jasne,ze je pre oboch. A,ze tam nie je detsky motiv nevadi,dcera to aj tak este nevnima

tomcimka
6. júl 2024

My sme mali takto: boli traja oslavenci a aby najmenšia mala radosť z torty,tak na torte bol krtko a v ruke držal tri balóny. Na každom balóne bolo číslo.

guiseppinka
6. júl 2024

Starsia mala 3, ja 30. Tortu mala minnie mouse, ona sa odfotila s 3 a ja som si tam dopichla 0🤣 a potom neviem ci na 6.narodeniny sme nemali zase spolocnu, chcela s jednorozcom a tortarka to vymyslela tak, ze mama jednorozec drzi dietatko jednorozec. Krasne to bolo. Ale prepojit otca a dceru neviem. Mne je napr uplne fuk, aku mam tortu...

lamonita
6. júl 2024

2 poschodová torta. Spodné v štýle muža, horne pre dcérku.

gladys_07
6. júl 2024

Narychlo pocvakany pinterest. Zadaj si father daughter cake a vyberaj 😉

tramtada31
6. júl 2024

Tým, že dieťa má 1 rok a je to výnimočne, urobila by som separé tortu pre dieťa. Ak sa necitis na dve torty, mužovi by som nespravila. Ja mám narodené deti hneď po sebe a riesim obom zvlast torty, dokonca oslavy nedávam ani na jeden vikend, lebo proste každé z nich si zasluzi mat svoju vlastnú oslavu.

anavixy
6. júl 2024

Ja by som, ak chces fakt len jednu tortu, urobila tortu len pre dieta. 1 rok je vynimocna udalost, to asi vsetci trosku viac prezivaju, aj ked dieta to ma na haku… ak potrebuje tortu aj muz, tak su tu pekne navrhy, na pintereste najdes kopec dalsich.

petulda333
6. júl 2024

Takto nejako som myslela,nevyzera to bohvieako,ale robene narychlo cez mobil. Reapne by to bolo pekne

andreatytler
7. júl 2024

Urcite by som nerobila spolocnu tortu ked sa jedna o prve narodeniny. Sice dietatu je to jedno, ale ty sa na tie fotky prvych narodenin budes pozerat cely zivot. Muz to snad prezije ze nebude sfukavat sviecky z torty a pochutnat si na nej pochutna, aj ked nebude jeho.

aluska30
8. júl 2024

Mám dve krsniatka sestry,narodené v jednom mesiaci a väčšinou som robila tortu každej,i keď oslavovali v jeden deň. Naposledy zo zdravotných dôvodov piekla som im jednu spoločnú, a myslím že sa celkom vydarila .
Pre jednu nežné kvietky a druhá strana pre barmanku.