čaute, mám takú dilemu...
bola som u kamošky na prezentácii tovaru - hrncov na varenie bez oleju a celkom sa mi to pacilo.. len co som pozerala na nete tak som nenašla žiadne recenzie alebo neaké info o tých hrncoch nič pozitívne ani negatívne tak som sa rozhodla sa tu trošku informovať.
takže milé dámy ak poznáte, videli ste, alebo používate vy alebo niekto z vašich známych dajte mi info. hrnce sa volajú powerstone teda snád to mozem napísať. 🙂) dakujem za info
O uuuzasnych a kozmickych hrncoch bola relacia od prakul a vola sa peklo na tanieri http://www.stream.cz/peklonataliri/690572-peklo...
Staci pospominat na "uzasny" Zepter. Nutia podpisat zmluvu hned po prezentacii alebo co najkor, ohuria prezentaciou, cenu nehoraznu povedia az na konci. Zucasnila som sa takej prezentacie a nikdy viac. ALe vela zien sa necha nabulikat. Pritom sa perfektne bez tukov da varit na obycajnom nerezovom paraku za par eur z domacich potrieb. A mame aj vybornych vyrobcov kvalitnych nerezovych hrnov napr. Sandrik. Dobre si rozmysli.
@chulieta nechcela by som ani zadarmo. telo potrebuje aj tuky a oleje na svoje fungovanie. je aj dobry cholesterol. bez neho to nejde. ak pouzivas kvalitny olej s rozumom po troske a na zeleninu panensky, tak sa zdravujes zdravo a nepotrebujes na to dalsie hrnce.
ziaden extrem nie je dobre. ani strava bez oleja nie je pre telo dobra