Hrnce od firmy Powerstone pre zdravé varenie

chulieta
2. nov 2012

čaute, mám takú dilemu...
bola som u kamošky na prezentácii tovaru - hrncov na varenie bez oleju a celkom sa mi to pacilo.. len co som pozerala na nete tak som nenašla žiadne recenzie alebo neaké info o tých hrncoch nič pozitívne ani negatívne tak som sa rozhodla sa tu trošku informovať.
takže milé dámy ak poznáte, videli ste, alebo používate vy alebo niekto z vašich známych dajte mi info. hrnce sa volajú powerstone teda snád to mozem napísať. 🙂) dakujem za info

xlucia
2. nov 2012

@chulieta nechcela by som ani zadarmo. telo potrebuje aj tuky a oleje na svoje fungovanie. je aj dobry cholesterol. bez neho to nejde. ak pouzivas kvalitny olej s rozumom po troske a na zeleninu panensky, tak sa zdravujes zdravo a nepotrebujes na to dalsie hrnce.
ziaden extrem nie je dobre. ani strava bez oleja nie je pre telo dobra

chulieta
autor
2. nov 2012

@xlucia áno to viem, že potrebujeme aj tuky aj všetko ostatné, preto to na svete je, lebo to má neaký význam to chápem. ale strááááášne nám tam vykladal ako je to super, že to maso si pustí len vlastný tuk atd... tak som chcela vedieť či má niekto skúsenosti s tým

raza
3. nov 2012

@chulieta určite blbosť 😖 nedaj sa ukecať, takéto výrobky sú nenormálne drahé a pritom zbytočné. škoda, pred pár mesiacmi som našla na nete nejakú českú reláciu o týchto podvodníkoch s hrncami, len už to neviem nájsť, dla by som ti link, určite by ťa presvedčil 🙄

amdeis
3. nov 2012

O uuuzasnych a kozmickych hrncoch bola relacia od prakul a vola sa peklo na tanieri http://www.stream.cz/peklonataliri/690572-peklo...

pajerchinova
3. nov 2012

Staci pospominat na "uzasny" Zepter. Nutia podpisat zmluvu hned po prezentacii alebo co najkor, ohuria prezentaciou, cenu nehoraznu povedia az na konci. Zucasnila som sa takej prezentacie a nikdy viac. ALe vela zien sa necha nabulikat. Pritom sa perfektne bez tukov da varit na obycajnom nerezovom paraku za par eur z domacich potrieb. A mame aj vybornych vyrobcov kvalitnych nerezovych hrnov napr. Sandrik. Dobre si rozmysli.