Hovädzí vývar - kde minúť?

3. jan 2024

Ahojte vacsinou ho minam na znojemske na omacku ale uz sme hovadzinou riadne prepchaty, co by ste mi poradili navarit, kde by som ho spotrebovala?
Dakujem 🫶

buberova
3. jan 2024

Nemôžeš ho zamraziť? Myslim že tehotný kuchař k tomu mal video

petronellla87
3. jan 2024

Ved ho preced a zamraz

isis234
3. jan 2024

Dávam do misiek s viečkom a do mrazáku. Keď varím zeleninovú polievku, rajčinovú, mäso na šťave... vyberiem

lindus_esterka
3. jan 2024

Tiez mrazim a pouzivam ako zaklad do polievok (cesnacka, hokaido, zemiakova...) a ked robim maso so stavou na prirodno

katica06
3. jan 2024

Okrem hore uvedených aj na risoto

lilianka28
3. jan 2024

Tiež mrazim, prípadne zastrerilizujem. Používam potom ako už bolo vyššie spomenuté a tiež aj pod krémové rizoto.

hederamonstera
3. jan 2024

Cibulacku, sosovicovu, hocijake maso na stave,

autor
3. jan 2024

@buberova mam namrazene dost 🙈

autor
3. jan 2024

@hederamonstera ved to ake? jak okrem toho znojma, mne dosla inspiracia 🙈

saxana000
3. jan 2024

Vzdy si vyvar odkladam bravcovy slepaci hovadzi to je jedno.ciste prve.precedim a.podavam.ako polievku mensiu polku hrnca uz taku rozvirenu.trosku kalnu do.2alebo 3.doziciek a sup do mraznicky.hocikedy na privarky na omacky kludne aj ryzu s nim mozes zaliat.rychlu.polievku v tyzdni zeleninovu s haluskami alebo cesnakovu mliecnu..vyvar.sa.vzdy zide

simca06022011
3. jan 2024

tak masa na stave su rozne, od obycajneho so zeleninou, az po svieckovu... vsade pouzijes aj vyvar. Z vyvaru rozne polievky, omacky... a ked mas toho tak vela, tak to proste prestan na cas robit a vzdy vytiahni vyvar z mrazaku. Ja ked mam vela, tak zavelim ziadne kupovanie, zaidne dalsie vyvary.. kym sa nezje to co je zamrazene. Ale to aj na maso a zasoby v spajzi robim. Vyvar aj do rizota.

alebo hod do googlu kde pouzit vyvar: https://www.unileverfoodsolutions.sk/inspiracie...

hederamonstera
3. jan 2024

Hocijaku zeleninu - por (dobre s horcicou), mrkva, hrasok, mrkva+hrasok, brokolica, fazulky, gulase

hederamonstera
3. jan 2024

Alebo kde byvas? Budem od teba kupovat😂 u nas to ide ako na pase

viestta
3. jan 2024

Urob z neho paradajkovu polievku

natalia912
3. jan 2024

Bolognese 🤷 napr.🙂

oli18
3. jan 2024

Nechápem, prečo robiš toľko veľa vývaru, že ho máš namrazený a ďalší nevieš, ako použiť. Evidentne nemáš odhad, čo tvoja rodina zje, My jeme nedeľný vývar aj v pondelok. Ak sa náhodou ešte aj po tom trocha zvýši, v utorok ho použijem do akejkoľvek ďalšej polievky.

marianarem
3. jan 2024

Hocijaku polievku mozes urobit z vyvaru, proste namiesto vody das vyvar. Kapustnicu, fazulovu, sosovicovu, zeleninovu, hribovu, aj kremove...Z vyvaru su vacsinou aj chutnejsie.

majlo1234
3. jan 2024

Vsetky polievky, rizoto, na omacky na cestovinu, na podliatie masa, v podstate v kzdom slanon omackoidnom jedle ti spravi super chit

nika1971
4. jan 2024

davam do polievok...pod maso....

lilianka28
4. jan 2024

Zalievam s ním kuskus.

autor
4. jan 2024

@oli18 my sme dvaja, drobec este len sem tam a tomu dam vedla... ja mam problemy s travenim a nikdy neviem ako mi bude a kolko zjem... som po vaznej operacii traviaceho traktu...

autor
4. jan 2024

@oli18 ale dakujem za odsudenie vopred 🤗

autor
4. jan 2024

@majlo1234 minula som na rizoto

lasona
4. jan 2024

Cesnakovu polievku, porovu, hokaido, hocijaké, kde ide voda tak namiesto toho vývar.

oli18
4. jan 2024

Ziadne odsudenie to nie je, mrzi ma, ze to tak beries. Medzi riadkami sa da vycitat, ze treba varit menej. Prajem ti pevne zdravie. 🙂

autor
5. jan 2024

@oli18 ono sa to moc neda, ked ra, je cloveku tak a zje aj tank a raz nic aj par dni, nepredpovedam buducnost este 🙈