Ahojte vacsinou ho minam na znojemske na omacku ale uz sme hovadzinou riadne prepchaty, co by ste mi poradili navarit, kde by som ho spotrebovala?
Dakujem 🫶
Ved ho preced a zamraz
Dávam do misiek s viečkom a do mrazáku. Keď varím zeleninovú polievku, rajčinovú, mäso na šťave... vyberiem
Tiez mrazim a pouzivam ako zaklad do polievok (cesnacka, hokaido, zemiakova...) a ked robim maso so stavou na prirodno
Okrem hore uvedených aj na risoto
Tiež mrazim, prípadne zastrerilizujem. Používam potom ako už bolo vyššie spomenuté a tiež aj pod krémové rizoto.
Cibulacku, sosovicovu, hocijake maso na stave,
@buberova mam namrazene dost 🙈
@hederamonstera ved to ake? jak okrem toho znojma, mne dosla inspiracia 🙈
Vzdy si vyvar odkladam bravcovy slepaci hovadzi to je jedno.ciste prve.precedim a.podavam.ako polievku mensiu polku hrnca uz taku rozvirenu.trosku kalnu do.2alebo 3.doziciek a sup do mraznicky.hocikedy na privarky na omacky kludne aj ryzu s nim mozes zaliat.rychlu.polievku v tyzdni zeleninovu s haluskami alebo cesnakovu mliecnu..vyvar.sa.vzdy zide
tak masa na stave su rozne, od obycajneho so zeleninou, az po svieckovu... vsade pouzijes aj vyvar. Z vyvaru rozne polievky, omacky... a ked mas toho tak vela, tak to proste prestan na cas robit a vzdy vytiahni vyvar z mrazaku. Ja ked mam vela, tak zavelim ziadne kupovanie, zaidne dalsie vyvary.. kym sa nezje to co je zamrazene. Ale to aj na maso a zasoby v spajzi robim. Vyvar aj do rizota.
alebo hod do googlu kde pouzit vyvar: https://www.unileverfoodsolutions.sk/inspiracie...
Hocijaku zeleninu - por (dobre s horcicou), mrkva, hrasok, mrkva+hrasok, brokolica, fazulky, gulase
Alebo kde byvas? Budem od teba kupovat😂 u nas to ide ako na pase
Urob z neho paradajkovu polievku
Bolognese 🤷 napr.🙂
Nechápem, prečo robiš toľko veľa vývaru, že ho máš namrazený a ďalší nevieš, ako použiť. Evidentne nemáš odhad, čo tvoja rodina zje, My jeme nedeľný vývar aj v pondelok. Ak sa náhodou ešte aj po tom trocha zvýši, v utorok ho použijem do akejkoľvek ďalšej polievky.
Hocijaku polievku mozes urobit z vyvaru, proste namiesto vody das vyvar. Kapustnicu, fazulovu, sosovicovu, zeleninovu, hribovu, aj kremove...Z vyvaru su vacsinou aj chutnejsie.
Vsetky polievky, rizoto, na omacky na cestovinu, na podliatie masa, v podstate v kzdom slanon omackoidnom jedle ti spravi super chit
davam do polievok...pod maso....
Zalievam s ním kuskus.
@oli18 my sme dvaja, drobec este len sem tam a tomu dam vedla... ja mam problemy s travenim a nikdy neviem ako mi bude a kolko zjem... som po vaznej operacii traviaceho traktu...
@oli18 ale dakujem za odsudenie vopred 🤗
@majlo1234 minula som na rizoto
Cesnakovu polievku, porovu, hokaido, hocijaké, kde ide voda tak namiesto toho vývar.
Ziadne odsudenie to nie je, mrzi ma, ze to tak beries. Medzi riadkami sa da vycitat, ze treba varit menej. Prajem ti pevne zdravie. 🙂
@oli18 ono sa to moc neda, ked ra, je cloveku tak a zje aj tank a raz nic aj par dni, nepredpovedam buducnost este 🙈
Nemôžeš ho zamraziť? Myslim že tehotný kuchař k tomu mal video