Guláš zo srnčieho a bravčového mäsa

otilia16
7. jún 2024

Baby mám cca 2 kilá srncieho mäsa, zajtra by sme chceli robiť kotlíkový guláš. Ale tie dve kilá sa mi zdá málo, môžem tam ešte prihodiť bravčového? 🤔 Robil to už tak niekto, ci je to úplná blbosť? 😅

martinkatinka
7. jún 2024

Samozrejme mozes, ale to maso sa rovnako dlho nevari, tak bravcove pridaj neskor.

peter0123
7. jún 2024

@otilia16 bežne varíme aj s 3druhov mäsa, neboj bude dobre

majka36912
7. jún 2024

@otilia16 Mozno by som skusila skor hovadzie, tam mas priblizne rovnaku dobu varenia

kinats
7. jún 2024

Co do gulasa das to tam nejdes, kombinacie a moznosti su velke. Chodim aj na gulasove sutaze, a uz som videl (a aj jedol ) gulas z : kona, medveda, moriaka, soba, pstrosa, nutrie, ale aj zo spargle. Takze srncie a bravcove je nieco uplne normalne.

martul
7. jún 2024

@otilia16 vždy kombinujeme

michaela329
7. jún 2024

@otilia16 dala by som skôr hovädzie, načo kazit bravčovým...

otilia16
autor
7. jún 2024

Ďakujem za odpovede... A srnčie mäso deň dopredu aj dávate do marinády? Čítala som to niekde na nete 😅
Povarím ho tak hodinku a potom pridám bravčové 👍
Pridu svokrovci, tak musí byť dobrý ten guláš 😂😂😂

peter0123
7. jún 2024

@otilia16 dávam a aj ostatnú divinu, aj hovädzie aj bravčové

majka36912
7. jún 2024

@otilia16 Ja si divinu zvyknem nakrajat na kocky, napacujem si masko do zmesi olej, cervene vino, mlete cierne korenie a par vetviciek tymianu alebo rozmarinu, pripadne trochu korenia na gulas. Ale to je velmi individualne, komu co chuti 🙂👍

h2
7. jún 2024

@otilia16 K divine pridaj určite radšej hovädzie, nie bravčové. Marinovať netreba.

sisska96
7. jún 2024

Podľa mňa skôr hovädzie ako bravčové. Z bravčového nie je dobrý guláš

fido69
7. jún 2024

@otilia16 Za mňa ku kvalitnému mäsu zo srnky alebo daniela pridaj hovädzie mäso. Hovädzie mäso je síce drahšie, ale je to kvalitatívne a chuťovo príbuznejšie a variť sa to bude rovnako. Aj korenia určené na divinu lepšie absorbuje hovädzie.
Mäso môžeš na noc naložiť do marinády, ale nemusíš. Nezabudni do marinády alebo pri varení na šalviu, tymián, bobkový list, horčicu, a hlavne sušené borievky a brusnice. 😉