Baby mám cca 2 kilá srncieho mäsa, zajtra by sme chceli robiť kotlíkový guláš. Ale tie dve kilá sa mi zdá málo, môžem tam ešte prihodiť bravčového? 🤔 Robil to už tak niekto, ci je to úplná blbosť? 😅
@otilia16 Mozno by som skusila skor hovadzie, tam mas priblizne rovnaku dobu varenia
Co do gulasa das to tam nejdes, kombinacie a moznosti su velke. Chodim aj na gulasove sutaze, a uz som videl (a aj jedol ) gulas z : kona, medveda, moriaka, soba, pstrosa, nutrie, ale aj zo spargle. Takze srncie a bravcove je nieco uplne normalne.
@otilia16 dala by som skôr hovädzie, načo kazit bravčovým...
Ďakujem za odpovede... A srnčie mäso deň dopredu aj dávate do marinády? Čítala som to niekde na nete 😅
Povarím ho tak hodinku a potom pridám bravčové 👍
Pridu svokrovci, tak musí byť dobrý ten guláš 😂😂😂
@otilia16 Ja si divinu zvyknem nakrajat na kocky, napacujem si masko do zmesi olej, cervene vino, mlete cierne korenie a par vetviciek tymianu alebo rozmarinu, pripadne trochu korenia na gulas. Ale to je velmi individualne, komu co chuti 🙂👍
Podľa mňa skôr hovädzie ako bravčové. Z bravčového nie je dobrý guláš
@otilia16 Za mňa ku kvalitnému mäsu zo srnky alebo daniela pridaj hovädzie mäso. Hovädzie mäso je síce drahšie, ale je to kvalitatívne a chuťovo príbuznejšie a variť sa to bude rovnako. Aj korenia určené na divinu lepšie absorbuje hovädzie.
Mäso môžeš na noc naložiť do marinády, ale nemusíš. Nezabudni do marinády alebo pri varení na šalviu, tymián, bobkový list, horčicu, a hlavne sušené borievky a brusnice. 😉
Samozrejme mozes, ale to maso sa rovnako dlho nevari, tak bravcove pridaj neskor.