Ahojte, ako robievate grilovany hermelin? 🙂 Zjem ho iba z restauracie, vedia ho pripravit tak aby bol taky lahodny a roztekal sa, ale ja ked ho doma robim tak je bud tuhy a ako keby surovy alebo ma taku divnu chut, taku surovu. Zvyknem len polozit na panvicu alebo dat do alobalu a do teplovzdusnej fritezy. Mam k tomu nieco pridat alebo ako to mam urobit, aby bol taky ako z restauracie?
Ja na panvici robím. Kvapka oleja, po nej poťahám ten syr a sporák mám na 7 (z9). Keď robíš prudko, tak sa nespraví z vnútra a keď pomaly, tak je taký bleeee
Presne, tiež robim v toastovači
Na grilovacej panvici na miernom ohni, otáčam 2 - 3x
Treba dlhsie nechat na panvicke, aby sa aj vo vnutri roztiekol.
Aj ja pečiem, naolejujem, pokorením, zabalím a pečiem na 200°C cca 20 min.... ak ho máš vnútri tuhý a chutí ti surovo, tak ho zrejme robíš proste krátko 🙂
Tiež v rure v alobale s korenim a oliv.olejom asi 15min, vacsinou spolu s nejakou prilohou rovno
Presne ako píšu baby vyššie nado mnou.. Na marinovať, do alobalu, na cca 20-25 min a je lahodný, roztekajuci, s grilovanou zeleninou a brusnicovou omáčkou bozeeeee 🤤 normálne si ho iem urobiť 🤣🤣🤣
Tak normálne na panvici, alebo na el. grile a nie moc prudko
V rúre alebo na suchej panvici, zakrytý.
Dakujem dievcata, podaril sa presne ako z restauracie 🙂
@oblaacik mikrovlnka 1 minuta
Ja ho zvyknem urobiť v toustovsči …