Grilovaný hermelín/encián

oblaacik
16. dec 2024

Ahojte, ako robievate grilovany hermelin? 🙂 Zjem ho iba z restauracie, vedia ho pripravit tak aby bol taky lahodny a roztekal sa, ale ja ked ho doma robim tak je bud tuhy a ako keby surovy alebo ma taku divnu chut, taku surovu. Zvyknem len polozit na panvicu alebo dat do alobalu a do teplovzdusnej fritezy. Mam k tomu nieco pridat alebo ako to mam urobit, aby bol taky ako z restauracie?

andaluzia12
16. dec 2024

Ja ho zvyknem urobiť v toustovsči …

vevebono
16. dec 2024

Ja na panvici robím. Kvapka oleja, po nej poťahám ten syr a sporák mám na 7 (z9). Keď robíš prudko, tak sa nespraví z vnútra a keď pomaly, tak je taký bleeee

thirstymonk
16. dec 2024

Presne, tiež robim v toastovači

patka06
16. dec 2024

Na grilovacej panvici na miernom ohni, otáčam 2 - 3x

la_dolce_vita
16. dec 2024

Treba dlhsie nechat na panvicke, aby sa aj vo vnutri roztiekol.

ssimusska
16. dec 2024

@oblaacik Robím v rúre. Namarinujem, niekedy robievam aj plnený ( cibuľa, slanina ) zabalím do alobalu a dám do rúry na 180-200 stupňov cca 25min. Ako z reštaurácie. 😄

lindous
16. dec 2024

Aj ja pečiem, naolejujem, pokorením, zabalím a pečiem na 200°C cca 20 min.... ak ho máš vnútri tuhý a chutí ti surovo, tak ho zrejme robíš proste krátko 🙂

pralinka86
16. dec 2024

Tiež v rure v alobale s korenim a oliv.olejom asi 15min, vacsinou spolu s nejakou prilohou rovno

lucia13022023
16. dec 2024

Presne ako píšu baby vyššie nado mnou.. Na marinovať, do alobalu, na cca 20-25 min a je lahodný, roztekajuci, s grilovanou zeleninou a brusnicovou omáčkou bozeeeee 🤤 normálne si ho iem urobiť 🤣🤣🤣

sisska96
16. dec 2024

Tak normálne na panvici, alebo na el. grile a nie moc prudko

thereisabear
16. dec 2024

V rúre alebo na suchej panvici, zakrytý.

oblaacik
autor
16. dec 2024

Dakujem dievcata, podaril sa presne ako z restauracie 🙂

veronika150999
17. dec 2024

@oblaacik mikrovlnka 1 minuta