Ahojte ako robievate grilovane kur.prsia v rure..vdaka
@vitez Nerobievam velmi, pretoze prsia su suche, grilovanim sa vysusia este viac. Ked grilujem tak stehna, alebo bravcovu krkovicku.
Ked uz peciem kuracie prsia, tak zvrchu nakrajam akoby na hrebienok, nasolim, okorenim a do medziet dam napr. slaninu, plesnivy syr, alebo susenu paradajku... na vrch dam kusok masla, podlejem slahackovou smotanou a peciem zakryte. Odkryjem az na koniec nech sa vrch trosku pripecie.
Tiež negrilujem, lebo je to suché. Radšej ho zakryjem, nechám upiecť a potom len zapečiem aby bolo chrumkavé
@bambulienka25 to vážne?😂
@bambulienka25 Ved autorka si pyta prave ten recept - ci a cim okorenis, ci natries, polejes, co pridas :D :D to, ze to potom da do rury a pecie je jej jasne. U teba to znelo ako keby si vzala kuracie prsia a len tak bez vsetkeho dala do rury :D
ja v rúre nepečiem - negrilujem . Skôr dusím na panvici kde je veľa šťavy...mäsko nie je také vysušené...
@bambulienka25 Ale co ta chut potom :D
@bambulienka25 😂😂😂 nasjmiesnejsi komentar..ani som nevedela ze sa daju dat do rury😂😂😂👍👍
@bambulienka25 ano..ako robievate..a nie ci sa mozu dat do rury
@vitez chicken tikka masala- jednoduche a ma vela sposobov. Alebo robim steaky na olivovom oleji a po vysmazeni bylinkove/chilli/cesnakove/obycajne maslo na to. Alebo opeciem na citrodeku a soli. Alebo na citronovo medovej omacke (prsia najprv opecies, vo vypeku spravis omacku a prsia znova vlozis). Alebo cervene/zelene thajske curry. Vzdy treba prisposobit teplotu a cas podla toho ci vyprazas/varis/dusis s/bez omacky a nikdy nebudes mat suche prsia. Vsak kuraci steak je hotovy za 6 minut pri dobre rozozpalenej panvici a pekne stavnaty (3 minuty z kazdej strany)...