Grilované kuracie prsia v rúre

vitez
8. jún 2021

Ahojte ako robievate grilovane kur.prsia v rure..vdaka

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
8. jún 2021

@vitez Nerobievam velmi, pretoze prsia su suche, grilovanim sa vysusia este viac. Ked grilujem tak stehna, alebo bravcovu krkovicku.
Ked uz peciem kuracie prsia, tak zvrchu nakrajam akoby na hrebienok, nasolim, okorenim a do medziet dam napr. slaninu, plesnivy syr, alebo susenu paradajku... na vrch dam kusok masla, podlejem slahackovou smotanou a peciem zakryte. Odkryjem az na koniec nech sa vrch trosku pripecie.

nelinka888
8. jún 2021

Tiež negrilujem, lebo je to suché. Radšej ho zakryjem, nechám upiecť a potom len zapečiem aby bolo chrumkavé

vitez
autor
8. jún 2021

@bambulienka25 to vážne?😂

ibrunova
8. jún 2021

@vitez na mede a pomarančoch

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
8. jún 2021

@bambulienka25 Ved autorka si pyta prave ten recept - ci a cim okorenis, ci natries, polejes, co pridas :D :D to, ze to potom da do rury a pecie je jej jasne. U teba to znelo ako keby si vzala kuracie prsia a len tak bez vsetkeho dala do rury :D

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
8. jún 2021

ja v rúre nepečiem - negrilujem . Skôr dusím na panvici kde je veľa šťavy...mäsko nie je také vysušené...

nafka0483
8. jún 2021

@bambulienka25 Ale co ta chut potom :D

vitez
autor
8. jún 2021

@bambulienka25 😂😂😂 nasjmiesnejsi komentar..ani som nevedela ze sa daju dat do rury😂😂😂👍👍

vitez
autor
8. jún 2021

@nafka0483 no..vy ste pochopili..👍

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vitez
autor
8. jún 2021

@bambulienka25 ano..ako robievate..a nie ci sa mozu dat do rury

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vevesh
8. jún 2021

@vitez chicken tikka masala- jednoduche a ma vela sposobov. Alebo robim steaky na olivovom oleji a po vysmazeni bylinkove/chilli/cesnakove/obycajne maslo na to. Alebo opeciem na citrodeku a soli. Alebo na citronovo medovej omacke (prsia najprv opecies, vo vypeku spravis omacku a prsia znova vlozis). Alebo cervene/zelene thajske curry. Vzdy treba prisposobit teplotu a cas podla toho ci vyprazas/varis/dusis s/bez omacky a nikdy nebudes mat suche prsia. Vsak kuraci steak je hotovy za 6 minut pri dobre rozozpalenej panvici a pekne stavnaty (3 minuty z kazdej strany)...

nafka0483
8. jún 2021

@vevesh Ale ved ona sa pyta na grilovanie v rure, nie na upravu na panvici.

vevesh
8. jún 2021

@nafka0483 ale vsak to je jedno ci to das do panvice alebo do rury- v rure usetris tak akurat olej. Napriklad masala- namiesto panvice das na plech a omacku uvaris a maso supnes do omacky. Takisto ostatne veci...

nafka0483
8. jún 2021

@vevesh Je to jedno? Podla mna to vobec nie je jedno, je uplne ine opiect nieco na rozpalenej panvici a dat to piect do rury, ktora ti pecie zhora a zdola alebo len zhora.