Grilážky - orechy

nikto_v
20. dec 2024

Ahojte
Grilážky idem robiť normálne cukor na karamel, maslo, salko a plus tie orechy ja mám doma také tie čo sú ako múka. Či treba rozdrviť celé orechy aby neboli úplne na jemno?

nikto_v
autor
20. dec 2024

@nikto_v neviem či ma pochopíte s tými orechami myslela som to tak ze posekané či nemajú byť aby tam boli väčšie časti tých orechov nie múka

taktotedanie
20. dec 2024

@nikto_v ak mas na jemno nastrihane tak och nebude vidno trochu citit
Ja davam nahrubo nasekane za mna lepsie alebo namiesto orechov burizony, videla som uz aj nasekane piskoty detske

trema
20. dec 2024

ja davam pol na pol zomlete a nozom nasekane.. len zo zomletych mi to tak nechuti

radkaradix
20. dec 2024

ja vzdy meliem, lebo sa mi to nechce nožom sekať a nie je problém, normálne je ich tam cítiť, veď to meliem chvíľku a ostanú tam samozrejme aj väčšie kúsky.

nikto_v
autor
20. dec 2024

Tie orechy mám takéto

pralinka25
20. dec 2024

ono ked je to moc ako prach tak ti potom nemusi ta hmota akokeby lepit k sebe tie oblatky.

sulavikova
20. dec 2024

@nikto_v ja hodím vylúskané orechy do mixéra a mixujem na prijateľnú hrúbku, no nie na múčku.

nikto_v
autor
20. dec 2024

@pralinka25 takže bude lepšie keď rozdrvím tie vlašské?

pralinka25
20. dec 2024

@nikto_v asi ano. ale neviem nazivo som tu posypku nevidela

sasha10
20. dec 2024

@nikto_v robila som tento rok už 2 dávky presne s týmito orechami na prvej foto, mala som obavu ale vyšli perfektne, práveže tie pomlete orechy majú veľmi výraznú chuť, a aspoň nechrumu pod zubami 😃

havlicka11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz