Baby prosim vas uz som zufala neviem co robim zle uz 3kremy isli do kosa,robim krem s gastanove pyre a slahacka,uz som robila tak ze som vyslahala do tuha slahacku a do toho pyre ostalo to riedke,skusila som spolu tekutu slahacku s pyre naraz rovnako riedke,ja uz neviem som pozerala podla Polakovej ona ju ma super hustu a ja ako riedky tecuci krem nechapem to,musia mat slahacka a pyre rovnaku teplotu?ja dam napriklad pyre von rano a pobede robim krem ,budem vdacna za radu
@anicka176 a kolko nechavate pyre rozmrazit?ja si myslim ci to nieje inou teplotou slahacky a pyre
Aby bolo úplne mäkké, asi takej izbovej teploty aby sa mi dobre rozmiešalo... Ale presne si nepamätám, robila som krém asi 2-3x a pekne vyšiel, ale zdá sa mi, že som dávala aj mascarpone... Inak to mascarpone sa dá kúpiť nie len 80% ale aj 40% kedy je trosku ľahšie ale krém pekne drží.... Neviem ci to môže byť teplotou, šľahačka by mala byť vychladená
Ja by som vyslahala šľahačku na tuhú ( treba ju uplne studenú šľahať/ ja pouzivam mrazak na cca 1h a pretrepat sem tam) a potom dala slahat pyré rozmrazene a po lyžiciach by som pridávala šľahačku kým to nema konzistenciu aku chcem.
Ja som si najprv rozdrobila pyré do šľahačky a trochu premiešala a potom doliala šľahačku a vyšľahala, ak nevychádza tak by som dala 40 % šľahačku alebo pridala mascarpone buď celé alebo aspoň polku aby to držalo...