Ahojte zienky cukrarky...prosim o rady a typy... spravila som torticku a chcem ju miesto kremu zarovnat ganache z bielej cokolady... leeenze ganache idem robit prvy krat mozte mi poradit ako na to??? za odpovede velmi pekne dakujem
@darina1952 dakujem prisla som na to ano je to tri diely cokoladky a jeden diel slahacky lenze ja som teleso dala som na tri cokolady jednu slahacku ale na tri 100g cokolady malo ist 100 ml slahacky som to musela znova robit hihihi
😀 no v receptoch je dolezite davat pozor na miery - lebo jedno balenie nie je tolko ako jeden diel 😉 a zvlast pri praci s cokoladou je to dolezite 🙂 ale prisla si na to, takze si sikulka 🙂
@tanusenka ahoj, pri bielej čokoláde sa používa pomer 3:1 - teda 3 diely bielej čokolády a 1 diel smotany 33%. Smotanu zahrej tesne pod bod varu a nasyp nalámanú čokoládu, premiešaj do rozpustenia, nešľahaj. Po vychladnutí môžeš použiť 🙂