Dobrý deň, prosím poraďte mi. Nemám veľa skúseností s varením a na internete som našla len recepty s údeným mäsom alebo úplne bez. . je možné dať do fazuľovej polievky aj neúdené rebro? Bude ťa polievka chutná. Prípadne mi viete poradiť nejaký dobrý recept. Ďakujem
(Polievku budú jesť aj deti, nechcem robiť z údeninamy)
Mozes tam dat vyvarit zaudenu klobasu a tem šmak to chyti
My si robime casto len cervenu fazulovu s mrkvou a parkou co pridam uplne nakoniec..a je dobra.
@khuliniova rebro ešte nieje nijako tepelné opracovane, dostali sme ho a bolo doteraz v mrazničke.
@saxana000 mne nejde o tú chuť údeného, ja len neviem či z neudeneho rebrá bude dobrá fazuľová polievka či ho radšej nepoužiť.... A polievku z parkom a mrkvou robíme často aj mi nechcela som opäť zvoliť túto variantu fazuľovej polievky
ja robievam fazulu uplne bez masa a v pohode, je chutna, my tam to udene proste nepotrebujeme :D ale sto ludi sto chuti, iny kraj, iny mrav. :D
Tak to bude v podstate len mäso v polievke. Bez údenej chuti. Ak chceš môžeš dať aspoň bude polievka hustejšia. Inak na zaudenie ak chceš použi niečo iné.
Robievam 2 druhy fazuľovej polievky. Jednu úplne bez mäsa, druhú mäsovú. Do mäsovej dávam hovädzie, údené koleno a pikantnú klobásku. Obyčajné rebro by som tam nedávala.
Ahoj
uz som aj taku robila a je vyborna. Pokojne ho tam daj.
Neudene rebro tepelné opracovane alebo surové? Ja nikdy nedama udene maso do fazulovej polievky ale jednu dve nožičky klobasky a udene rebro a chuť je dobrá.