ahojte nasla som na nete recept na falošne bryndzove halušky ze 20dkg hl.muka+30dkg polohr.muka a 6dcl voda mate odskusane niekto?
uz ich mam hotove su neskutocne lahodne no podla mna lepsie ako klasika a rýchlovka su bieluckeééééé od teraz iba tieto robim
🙂
ja robím z acidka, : pollitrové acidko, jedno vajce a polohrubá múka podla potreby, aby to bolo také polotekuté, treba skusit jednu halušku či sa nerozvarí 🙂 🙂
ahoj,ja davam hrubu muku,vajce,vodu a trosicku sol,ked sa mi nechce robit zo zemiakov 🙂
@klincek do misky som dala 2 druhy muk pomiesala a potom vodu recept je na 6 dcl dala som kusok menej asi o 1dcl alebo o 0,5 dcl zamiesala nic ine ziaden zemiak ziadne vajce ziadna SOL ta az potom nakoniec na hotove akurat do vody som dala sol kde sa varili nechala som postat asi 15min a nahadzala varila ked nevysli na povrch vriacej vody a este par minut vyberala dierkavou varechou do sklenej misky na cele množstvo som dala 1/2 masla v kuse roztopilo sa na haluškach 1 syr črevo Bambino a šlahač.smotanu nie celu kusok menej posolila na vrch slaninka lahodnéééééééééééééé neverila by som kym som neodskušala 🙂
dievcence, dakujem vsetkym za tipy. ja varievam vecer, tak ocenim vsetko, co je rychlo🙂.
ano viem ved je to v nazve ze FALOSNE halušky🙂
@caspino ano robim take,aj bezne do polievky trebars z udeneho mäsa,....a su velmi dobre a hlavne rychle,...